Kropp och själ

leslita.blogg.se

På nya jobbet

Publicerad 2013-10-29 11:16:00 i

Hej hej, andra dagen på jobbet här i Uddevalla. På bröllopsmagasinet är vi två journalister och jag kommer att producera artiklar till webbsidan, Bröllops Magasinet och en företagstidning som heter Nordic Bridal. I framtiden kommer jag så småningom att vara med och göra inspelningar till våran WebbTv. Just nu håller de på installerar en annan dator till mig i rummet bredvid så jag har lite paus. 
 
 
 
Jag har fått i uppgift att skriva två små artiklar till webbsidan denna veckan. Jag ska skriva om diamanter och glamour så det känns kul. Så nu ska jag jobba lite. Ville bara berätta hur det går för mig här. XOXO

Nails!

Publicerad 2013-10-21 10:00:00 i Nail Art Design,

Längesedan jag visade upp någon nageldesign. Saninngen är att jag inte har varit så bra på det på senaste tiden eftersom att jag inte har alla mina grejer här. Just nu har jag rosaskimmer med tre små prickat på. 


Jag testade nya sugar nagellacket från kicks förresten. Ytan på nageln ser ut som sandpapper, jag tyckte att det var riktigt snyggt. Köpte en vinröd färg och en väldigt ljus, typ vit. 

Har ni testat sugar nagellack? Vad tycker ni om det?

Bröllops Magasinet

Publicerad 2013-10-18 12:50:56 i Vardag och nöje,


Hej på er, jag har en glad nyhet att berätta. Jag har fått jobbpraktik på Bröllops Magasinet och Nordic Bridal i Uddevalla. Börjar jobba i november och ska vara där i 6 månader. Det ska bli jätteroligt, kollegorna på redaktionen verkar ha många intressanta ideér för att utveckla tidningen och det kommer att startas några projekt fram över. Bland annat ska vi åka iväg på mässor. Längtar!! 
 

Utbakad fläta

Publicerad 2013-10-08 19:33:32 i Hårvård,

 
Min mamma gjorde en utbakad fläta på mig, blev jättefin. Jag vet hur man gör på någon annan men inte på mig själv ;) Vad tycker ni? Vilken är eran favoritfläta?

Cupcakes Maskin

Publicerad 2013-10-07 14:48:07 i Recept,

 
Jag köpte en cupcakes maskin så nu ska jag bli grym på att baka cupcakes :-). Har också helt fastnat för en serie som heter "Broke Girls" som handlar om två tjejer som bakar cupcakes. Se den vettja!

Visst blev mina cupcakes fina? Och jättegoda!
 

Orientalisk Magdans

Publicerad 2013-10-01 22:19:00 i Dans & Annat,

Hejsan alla läsare, tänkte uppdatera er lite angående mitt nya liv här i Trollhättan. Jag håller på skriva klart min C-uppsats och ska börja med mitt körkort nu. Imorgon ska jag på en introduktionskurs som alla måste göra för att få övningsköra med en handledare. Lite sur över att det krockar med min danslektion bara...

Jag har börjat dansa magdans varje onsdag. Förra veckan var första lektionen som gick jättebra, jag fick flytta över till fortsättningsgruppen på en gång. Det var många rörelser som var ganska svåra, speciellt när man skulle vara mjuk i axlarna. Rörelser som var från höfterna däremot gick hur bra som helst. Jag kände verkligen hur magmusklerna jobbade, läraren sa att om det gör ont så gör du rätt. Känner igen det från poledance lärarna, haha. 
Tog en bild! Vi fick låna magdans-kjolar som klingade så fint när man dansade. Roligt!
 
Kram på er
 
 
 

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela