Kropp och själ

leslita.blogg.se

Luftakrobatik

Publicerad 2013-05-31 02:10:00 i Luftakrobatik,

Nu börjar det närma sig, nästa vecka åker jag till Mallorca! Det har varit mycket att fixa med papper och kontrakt och så vidare men nu är jag snart klar med det. Ska "bara" packa ihop min lägenhet. Jag är så uppspelt över alla känslor så jag kan inte somna. Tänker på allt som måste fixas så att jag inte glömmer något, och så tänker jag på att det kommer att bli så himla kul! I morgon har jag en liten god bye party för mina närmaste vänner. Ska bli trevligt. Har aldrig lyckats samla ihop alla till samma dag men lyckligtvis var det ingen som inte kunde (peppar peppar). 

Så i dag var det sista luftakrobatikpasset för mig på nivå 1. Kommer att ta igen ett pass nu på söndag. I dag övade vi på trapets och tyg. De flesta bilderna blev så suddiga och dåliga =( men här kommer några som blev bra...
 
Ser ut som ett T så vi kallar den det ;) Jag tyckte att den var ganska bekväm, ingen annan tyckte det.


Ängeln


Lejoparden


Hissen, dock skulle kortet ha tagits innan jag "åkte" ner till madrassen....


Hissen bakifrån
 
Sen fick jag testa "finska droppet" Åhh det var så kul!! Vilken kick att bara våga släppa allt och ramla framlänges. Fick göra den två gånger, en gång ganska nära mattan och en gång långt uppeifrån. Hoppas att det blir typ på söndag =) Lycka!

With love //Leslita
 

Grillparty

Publicerad 2013-05-30 13:00:00 i Recept,

 
Årets första riktiga grillning som vi åt utomhus =) Och på fredag hoppas vi på fint väder igen så kan vi grilla på min lila god-bye-party. Vore himla trevligt. 

Allegra på spinny [video]

Publicerad 2013-05-30 08:00:00 i Poledance,

En kass allegra på spinny och en ganska fin dragonfly. Vi övar på en kombo som ska sättas in i våran koreografi på spinny. Detta är del två efter snurr-introt om ni kommer ihåg den senaste videon? Det ligger på bloggen under poledance. 

 
Jag gillar i alla fall själva kombinationerna och övergångarna, tror att det kommer att bli riktigt snyggt sen efter lite övning. Vad tror ni?

Maria Åkerberg produkter

Publicerad 2013-05-29 07:33:27 i smink och hudvård,

Jag har köpt lite nya hudvårdsproukter från Maria Åkerberg. En ny ansiktskräm och rengöringslotion från Maria Åkerberg (tidigare Dermanord). Jag har testat lite märken emellan men återkommer alltid till Maria Åkerberg. Gillar deras produkter skarpt. Ingredienserna är bra och alla produkterna gör sitt syfte, rengör, återfuktar e.t.c 
 
 
Sök på "Dermanord" här på leslita.blogg.se så kan du läsa lite mer om produkterna. 

Vinyasaflow Yoga

Publicerad 2013-05-28 14:35:00 i Yoga och stretch,

I går var jag på vinyasa flow yoga för första gången. Det är så himla härligt att yoga överhuvudtaget, hade inte gjort det på några månader eftersom att jag började med luftakrobatiken och har haft fyra träningspass i veckan på senaste tiden. Tränade på Yogashakti studion i dag. 
 
Vad är Vinyasaflow?
Jag vet inte exakt vad som karakteriserar vinyasaflow men det var ganska återkommande rörelser, vi återkomm till hunden nästan hela tiden och så var det mycket triangel positioner, krigare 1-2 och en position med båda fötterna pakandes fram (typ stående split) och stående spagat gjorde vi också. Tempot var precis lagom för mig, svetten bara rann.

Kroppskontroll
Jag känner att jag har fått väldigt bra kroppskontroll på senaste tiden. Jag vet precis när mina höfter ska roteras in, ut eller bli mer parallela. Till och med instruktören sa det när hon gick förbi mig. "bra justering av höften där! Fint". Jag har också lärt mig att automatiskt sätta knäna i 90 grader, fötterna i 75 grader eller vad det nu ska va utefter positionen. Håll in svanken och skjut fram höftbenet. Allt sådant kommer automatiskt. Jag känner min kropp. 
 

Bilden är från "Boken om Yoga" som har många avancerade övningar. Denna positionen fick vi testa igår och vi fick även göra den på luftakrobatiken förra veckan. Man måste hitta balansen mellan att spänna och slappna av i ryggen. Meningen är att man ska gå tillräckligt långt bak för att kunna komma upp igen, annars blir det lätt att man kollapsar nere (bak) och släpper kontrollen i bålen för mycket. 


Lämna gärna en kommentar, ni som tränar yoga, vilken form är det, hur går det för dig med din kroppskontroll?

Råkultur

Publicerad 2013-05-27 15:26:05 i Recept,

Jag var på en restaurang som heter råkultur. Vi åt jättegod riktig sushi med allt från ankbröst, oxfilerygg med lever på till lax, vegetariskt och röding. Så beställde vi lite svarta alger också som är väldigt mumsigt. Det var en spännande upplevelse att få smaka på rå mat på det här sättet.  
Har ni varit på råkultut någon gång? 

Fairy Tale Creatures Burlesque

Publicerad 2013-05-26 17:01:00 i Vardag och nöje,

I går var jag på en helt fantastiskt underbar bruslesque fest med tema Faity tale creatures. Alla var otroligt vackert klädda och showerna var helt awesome. Sexiga och roliga :-) Här kommer ett långt bildregn! 
 
 
 
 
 

 


 

Det var en rolig kväll! Jag har valt de mest påklädda bilderna, hoppas ingen tycker att någon bild är stötande, (isåfall förstår du dig inte på burlesque :P hehe). Lämna gärna en kommentar på vilken show du tycker verkar finast/roligast e.t.c =) 
 
 

Aerial Hoop [video]

Publicerad 2013-05-24 10:00:00 i Luftakrobatik,

Här kommer en video på när jag för första gången fick testa en snurrande aerial hoop. Det är lite teknik för att få upp farten. Jag gör samma sekvens flera gånger fast jag byter ben varannan gång. 

 
Puss puss!

Luftakrobatik: dubbel på trapetsen

Publicerad 2013-05-23 22:19:30 i Luftakrobatik,

I dag var det dags för sjätte gången av luftakrobatik passen. Vi tränade på trapets och ring. Vi fick testa på dubbeltrick, här är Lotta "catcher" som det kallas och jag "flyer". Det föll sig ganska naturligt och jag kommer nog att vara det i fortsättningen. Superkul!


Vi skojade till det lite och hade ballerina kjolar på och och rosa tema =)


En spagat under ringen.


Så fick vi testa axelbalans, här gör jag min första pik någonsin liggandes med nacke/axlar på ringen. 


En annan variant man kan göra från axelbalans positionen. 
 

Lämna gärna en kommentar!


Sommarjobb i Mallorca

Publicerad 2013-05-21 15:26:15 i Reseledare Mallorca 2013,

Hej på er! Det har hänt mycket nu under de senaste dagarna. Jag har fått ett sommarjobb på Mallorca! Det känns jättespännande, jag kommer att åka i början på juni, direkt efter att jag tar min journalistexamen och så kommer jag att stanna där i tre månader till att börja med. Jag kommer att jobba som reseledare och aktivitetsledare så mina arbetsuppgifter kommer främst att vara att hålla i vattengymnastik, kortare vandringsrundor och löpningsrundor, volleybolltunering, danspass och dansshower. 
 
Många undrar säker hur jag fick det här jobbet, på facebook var kompisar fundersamma men sanningen var att jag bara sökte helt enkelt. Min tvååriga hälsoutbildning vid Örebors Universitet titulerade mig som instruktör för aerobics och vattengymnasik. Sedan har jag varit danslärare och har själv tagit många olika danskurser i allt från samba till poledance och luftakrobatik. Sedan var det ett stort plus att jag är ung och är social som person, kan flera språk. Jag pratar svenska, spanska, engelska och franska. Så de tyckte att jag passade in som reseledare. 
 
Så det ska bli jätteroligt att åka iväg till Mallorca och få testa på det här. Det är något jag alltid velat göra, sen innan jag började journalistprogrammet. Så nu är det mycket planerande med att hyra ut min lägenhet och packa och var jag ska förvara mina saker sålänge. 
 
Bild från första gången jag var på Mallorca. 
 
Nu ska jag iväg på handledning för min C-uppsats måste bli klar innan jag åker. Puss/Leslita

Glittriga naglar

Publicerad 2013-05-20 11:00:00 i Nail Art Design,

 
Hej på er, jag testade att strö på glitter i lös form på naglarna. Det fastnade riktigt bra på en gång. Superenkelt. Jag målade två lager med ett lila negellack (på bilden ser det för brunt ut, i verkligheten är det lila). Sedan strödde jag på glittret från panduro dirket över nagellacket innan det hunnit torka. Skaka bort överflödet och måla på et genomskinligt Topplack. Visst blev det fint? Vad tycker ni förresten om min form? Naglarna börjar bli rundare och spetsigare. I like it. 

Tought Viking

Publicerad 2013-05-19 22:32:00 i Dans & Annat,

Den 1 september i år kommer det att vara ett lopp på 12km med 15hinder ivägen såsom taggtrådskrypning, containrar med isbad, elhinder, klätterväggar, tunnlar etc. Banan är skapad av specialister inom det svenska försvaret. Så cool ide! Undrar om folk vågar?
 
 
Klicka här för att se en forstorning av bilden. 
 
 
Själv tycker jag att det låter helt galet och vill ha mer erfarenhet av löpträning och att spinga lopp innan jag ger mig in i en sådan stor utmaning.Nästa år vore det riktigt kul att testa på detta. Men låter det som något för dig kanske? Klicka på bilden så kommer du till deras hemsida där du kan anmäla dig själv eller ditt lag. 
 
Någon som är sugen?
 

Stående spagat

Publicerad 2013-05-19 15:21:14 i Yoga och stretch,

Min luftakrobatik lärare visade en rolig stretch. Stående spagat mot en vägg.
Den tog bra i hamstring och lite i axlarna också, ganska skönt.
Hon säger också att jag är redo för att stretcha på överspagat, spännande!

Har du testat denna? Lämna gärna en kommentar.

La Habana

Publicerad 2013-05-18 12:45:40 i Dans & Annat,

I går var jag ute och dansade salsa på La habana. Det var superkul. De hade väldigt blandad musik så det var salsa, cumbia, merengue, reeageton och batchata. Så jag fick lära mig grundstegen i batchata och någon snurr, tappade såklart bort mig litegran men salsan och de andra danserna gick riktigt bra. Nästa gång ska vi till något större ställe med större dansgolv för att inne i La habana gick det inte andas, det var en bastu och ganska trångt att dansa. Men ändå kul! 
 
Bilden är från www.freepik.com 

Har ni varit på några salsaställen i Stockholm?

Luftakrobatik aerial silk drop [video]

Publicerad 2013-05-17 08:00:00 i Luftakrobatik,

Gårdagens träning på Cirkus le Fou var grymt jobbig. Jag säger bara mjölksyra i underarmarna! Men tussan vad det är kul med luftakrobatik! Vi fick testa att göra en drop för första gången. När jag väll fick till det så var min kropp så trött så min uppgång (full invert) blev lite kass. Men jag klarade dropen vilket var jättekul. Kolla på videon. 
 


Trapets
På trapetsen fick vi göra alla trick mycket högre upp. Tänk er att man står på tå och sträcker upp armarna. Där ska man nästan nå trapetsen, så man får hoppa lite. Det var en helt annan känsla när man gjorde swinguppgången och alla trick från den höjden. Superkul och lite läskigt. 


I sommar kommer det att finnas en intensivkurs i luftakrobatik under en månad med träning två gånger i veckan för ca 2000kr. Kursen startar endast om det är tillräckligt många intresserade. Inga förkunskaper behövs, alla nybörjare är välkommna så lämna gärna en kommentar om just du är sugen på att testa luftakrobatik!

Vegetarisk paj

Publicerad 2013-05-16 16:18:57 i Recept,

Jag tillagade en vegetarisk paj här om dagen. I pajskalet hade jag grahamsmjöl, olivolja, vatten och salt. Sedan hade jag mest broccoli och morötter men också lite championer, tomat och grön paprika. Hade äggstanning över med mjölk i. In i ugnen och så här blev den. 


Riktigt gott! 

Split snart där! [video]

Publicerad 2013-05-16 11:00:00 i Yoga och stretch,

Jag stretchade min split efter gårdagens OP pass och den såg riktigt bra ut så jag bestämde mig för att filma lite. Klicka för att se. 
 
Det ser ut att vara usel kvalitet fast det är inte det när man väl startar klippet. Vad tycker ni? Kom gärna md tips på vad jag kan stretcha och hur för att lyckas med min split. 

Snurrar på snurrande stång [video]

Publicerad 2013-05-15 21:18:53 i Poledance,

Några enkla snurrar på snurrande stång, är inte så enkelt som det låter för man blir jättesnurrig men i dag fick jag ett grymt flow. Jag var på OP med Lotta och vi har börjat sätta ihop en nya korreografi som ska vara på spinny (snurrande stång), det kommer att bli utmanande och grymt roligt! 
 
Här är vårat intro som vi har tänkt ha, fortfarande under arbete men redan ganska nöjd, det kommer att bli superbra!
 


Vad tror ni?

Statist i en musikvideo.

Publicerad 2013-05-15 09:00:00 i Modell & Statistjobb,

Hejsan! I helgen var jag med i en musikvideo som statist. Jag var festklädd och stod i en bar. Det var roligt. Efter inspleningen gick hela gänget till Snaps och åt. Roliga och trevliga killar. Troy Jamz till vänster, låter heter Juice. Det fanns riktigt gryma dansare! Musikvideon utspelar sig i en skum miljö, ett övergivet ställe med graffiti överallt. Det är lerigt och smutsigt och till och med eld i en scen. Kommer bli riktigt roligt att se musikvideon när den kommer ut. 

Funderar på att skriva in mig på statist.se igen, så får jag lite småpengar i sommar :-)

Paella

Publicerad 2013-05-14 15:11:00 i Recept,

Jag gjorde en "fattig-student-variant-av-Paella". Blev ganska gott. Jag använde hirs istället för ris och så hade jag i skaldjursmix och lite gröna ärtor. Krydda och droppa över lite citron saft. 

Smaklig måltid

Gula soliga naglar

Publicerad 2013-05-14 11:25:00 i Nail Art Design,

Det regnar, ja det var väll på tiden, det har varit soligt i över en vecka. Mina naglar är i alla fall gula och soliga. Så blir alla glada när de ser dem. hehe
 


 
Jag har också filat på formen som jag börjar bli nöjd med. Vad tycker ni om denna nageldesign?
 

Små mål för idag

Publicerad 2013-05-13 11:46:00 i Citat, Poledance,

Hej på er! I dag ska jag ha poledance träning för första gången sedan min handledsinflamation läkt. Jag får ta det försiktigt ch se hur det går och ifall det börjar göra ont igen så får jag hoppa över de svåra tricken. Det är allra sista veckan med poledance för terminen så jag måste ta igen på onsdag också för att inte förlora ett pass. 
 
I dag ska jag försöka plugga så mycket som möjligt. Jag hade handledarmöte i fredags så nu har jag fått massa tips på vad jag behöver göra. Plugga plugga plugga, jag ser målet. Snart är jag journalist =)
 
 
 
 
 

Fjällvandra!

Publicerad 2013-05-11 09:00:00 i Vardag och nöje,

Jag är väldigt exhalterad att få berätta att jag ska iväg och fjällvandra för första gången i mitt liv. Jag har alltid velat göra det. Det känns både roligt och nervöst. Jag ska åka med en gammal klasskamrat från spa programmet, hon är uppväxt i Luleå och har vandrat ett antal gånger så hon har superkoll på läget. Hon har tillockmed gått en kurs i det. 
 
Vilken väg?
Vi har inte bestämt än vilket led vi ska följa. Vi funderar på att gå runt södra sidan av Abisko naturreservat och nerför innan det gå upp igen, eventuellt bestiga en topp där halvvägs. Sedan vill vi gärna passa in med tåget ute vi kusten för att ta oss tillbaka till startpunkten (där bilen står och väntar). Vandringen kommer att ta 3-4 dagar. Ett helt annat alternativ vore att bara gå små turer från en startpunkt och återgå till den emellan som kommer att vara typ riksgränsen. Då vill vi gärna se Trollsjön. 
 
Planering
Så det blir en del planering nu för att direkt efter min examen i juni så tar vi flyget upp. Jag måste köpa riktigt bra vandringskängor och en del utrustning. Vi ska tälta har vi tänkt för då kan vi bestämma själva när vi vill stanna. Sedan ska vi kolla upp om någon mer ville följa med som hade vandrat förut. Vi ska kolla upp tåget, bestämma väg, kolla upp flyg. Vad det kostar, vad vi behöver ha med oss och exakt hur lång tid det kommer att ta. Sedan hoppas vi på att vädret blir bra. 
 
 
Löpning
En annan sak som jag skulle behöva förbereda mig med är genom att få upp min kondition lite innan vandringen :-) Och tack vare min nya kompis/dejt så har jag hittat löpspåret som jag letade efter förra gången jag var ute och sprang. Den heter Harbrostugan och ligger en längre bort än vad jag trodde, jag svängde av för tidigt. Men det ligger ändå ganska lagom så att man kan promenera dit innan man börjar springa och sen om jag är jättetrött så kan jag ta bussen hem tre stationer :-P 
 
 
Ni får jättegärna berätta om ni har varit och vandrat. Vore intressant att höra. Lämna en kommentar. 
 

Luftakrobatik aerial hoop

Publicerad 2013-05-10 08:00:00 i Luftakrobatik,

Hej på er!  Jag har tidsinställt detta inlägget till er som är uppe med tuppen och kollar min blogg. I går tränade jag luftakrobatik igen, fjärde passet. Jag har haft en inflamation i min handled som har tvingat mig att ta det lugnt från poledancen i lite över en vecka. Nu känns den bra igen och jag är så lättad och glad över det. 
 
I går var det fokus på ring vilket jag tycker är jättekul. Det blev många bilder, här kommer några av dem. Ett nytt trick som jag fick lära mig.


Lite balans på rygg, det tog ett tag innan man hittade den. 


Denna däremot var ganska skön att "hänga" i. Det var bara att puta med rumpan, haha!

Den här fick vi testa förra gången vi hade ring, i dag kändes den mycket bättre. Kan vara tack vare massagen som gjorde mig mjukare i nacke/axlarna. Min nya omslagsbild på Facebook ;-)  


Vad ska ni hitta på för roligt i dag? Hur går det med eran träning? Lämna gärna en liten hälsning i kommentarsfältet. / Leslita

Klassisk Massage och rotfrukter

Publicerad 2013-05-09 11:29:30 i Recept, Spa & Massage,


Hej på er! I går hade jag en jättehärlig dag med Fredrika som också är massör. Så vi masserade varandra med klassisk massage. Det var så härligt och oj vad jag var spänd, det märker man först när nbågon trycker på de öma punkterna.  


Sedan åt vi rotfrukter i ugnen med avokado också. Jättegott


En kopp himelskt gott te efter maten och några raw kanelflickor. Mums. Så spelade vi kort. Så kul!

Nu ska jag iväg på en dejt. Puss på er!

Giving up?

Publicerad 2013-05-07 21:07:26 i Citat,

 
C-uppsatsen är så tråkig och jobbig men det är det allra sista sen är jag färdigutbildad vetenskapsjournalist. Hittade denna bild med ett så bra visdomsord på som fick mig att le. Så sant så sant...

Fem utomhusgym i Botkyrka

Publicerad 2013-05-07 16:14:00 i Dans & Annat,

Hej på er! I helgen var jag i Fittja för att det skulle vara en festival som heter Fittja is Peace. Dock var det väldigt tråkigt och det var mycket yngre personer så vi hoppade över det och promenerade runt lite i Fittja istället. Under promenaden såg jag ett utomhusgym som såg jättefint ut. Tycker att det är en rolig ide. 
 
Nu när jag satt och läste i "Mitt i Botkyrka" tidningen så ser jag en artikel som handlar om att botkyrka kommun har satsat på att bygga fem stycken utomhusgym och så finns en bild på Tumbas utomhusgym. Som ligger ungefär 10min promenad hemifrån mig (Sven Tumbas Park). Roligt roligt! Måste dit och testa =) 


Ungefär såhär ser det ut. Bilden är länkad. 
 
Har ni någonsin sett ett utegym? Har ni testat att träna i ett? Berätta gärna hur det var.

Minskar på kolhydraterna...

Publicerad 2013-05-06 20:01:00 i Recept,

Hejsan, jag har inte ätit så speciellt roligt senaste tiden, men lite bilder har jag tagit. Jag försöker minska på kolhydraterna ytterligare nu inför sommaren 2013. Så här kommer lite enkla saker att laga ihop. 

Torsk med ångkokta gröna ärtor och stekta championer. Mums. 


Hemgjord Falafel, serveras med sallad (som var på en separat tallrik). 
När man utsluter/minskar på kolhydraterna så är det viktigt att ändå äta regäla portioner. Dessa falafel som jag gjorde är formade som stora "biffar" istället för små bollar. Dessutom håller de ihop bättre i denna formen och jag uteslöt maizena helt. Jag blev riktigt mätt. Så har jag juicat nästan varje dag och ätit multivitamintabletter och proteinpulver vid träning så att man få i sig alla mineraler och näringsämnen som kroppen behöver. 

Kom gärna med tips på vad som går att äta med minimalt med kolhydrater. 

Nail shapes

Publicerad 2013-05-06 08:19:00 i Nail Art Design,
Färgen är ännu mer chockrosa i verkligheten. Men det som jag tycker är roligast med denna veckans nail art design är den nya formen som jag har filat på. Det är en mycket rundare form, oval rättare sagt. Min kompis-kompis hade varit på salong och fixat sina naglar, hon hade formen som heter Mountain peak som är nummer 2 på bilden här nedanför. Jag tyckte att det var jättecoolt på henne men jag skulle vilja ha nummer 1 på mina naglar. De är dock för korta för att det ska fungera så just nu är det mest lik nummer 6, tills att de har vuxit sig längre. 


Bilden är länkad

Så här var de innan, så här växer mina naglar naturligt. Som en 3:a. Oftast filar jag kanterna lite så att naglarna blir som en 5. Villket är min absolut vanligaste form. Vilken form tycker du är finast på dina naglar? Vad tror ni om min nya form?P.s
lägg märke till att jag har ändrat lite bland mina kategorier. Jag har skapat en egen kategori för enbart Luftakrobatik och så har jag samlat alla träningformer under huvudrubriken som heter just TRÄNING: Hoppas att ni tycker att det blev bättre och enklare att hitta såhär. 


Solstugan

Publicerad 2013-05-05 13:26:46 i Vardag och nöje,

Solstugan har öppnat för i år och jag på på premiären för årets första liveband spelning. Det är så skön stämmning där, sommarkänsla. Som att vara utomlands. Först ut var Guaca från Frankrike, de sjöng på både spnska och franska och hade lite punkt stil. Riktigt nice band. Nästa band som spelade heter Socker, det var många som spelade i det bandet, de spelade reagge och han som sjöng hade en jättebra röst.

Detta bandet är stammisar på Solstugan så de kommer att ha många fler spelningar i sommar =)
 
Länk till Solstugans Hemsida finns *HÄR*. Definitivt ett ställe jag tycker att ni alla ska kolla in, det är supermysigt. 

Har ni varit där? Känner ni igen banden?

Klippt håret!

Publicerad 2013-05-05 08:00:00 i Hårvård,

 
I förrgår toppade jag håret lite, jag plattade det rakt först för att det skulle bli enklare att klippa. Ja jag klipper mitt hår själv, Nej det är inte så svårt, Ja det är klart att det blir bra...
 
Jag klippte först ca 3 cm, men när jag satt och fikade med min kompis sedan så insåg jag att jag behöver nog klippa lite till, så när jag kom hem på kvällen så klippte jag ca 4 cm mer. Så sammanlagt blev det ganska mycket. Men det behövdes, efter min blekning som jag gjorde på topparna. Dumt, dumt... 
 
Jag har fortfarande väldigt långt hår. Det längsta är ner till naveln, nu när det är rakt. Innan var det ner till naveln när det var naturligt lockigt. Nu är det friskt och fint. 
 
 
Jag kan förklara hur jag gör när jag klipper håret om ni är intresserade? 
 

Årets första löprunda

Publicerad 2013-05-04 15:06:07 i Dans & Annat,

Jag har länge haft ont i knäna till och från, speciellt efter att jag var gipsad i flera månader för ett år sedan och slutade med samba träningen på grund av min skada i foten. Min kompis som är PT och massör har sagt att jag måste träna något som belastar knäna så att jag bygger upp musklerna runt knäna. Eftersom att all min träning består av att hänga i luften så tänkte jag att ut och springa vore en bra ide ;)
 
Så i dag var jag ute och sprang lite för första gången sedan gymnasietiden. Det var riktigt skönt. Jag hittade inte eljusspåret som jag hört skulle finnas här i närheten så det fick bli intervallträning istället. Hittade två jättelånga och bra uppförsbackar, så det blev till o springa upp och ned för dem istället. Villket var riktigt jobbigt. 
 

Min outfit, jag köpte denna snygga tröjan på H&M för 100kr. Det är nättyg som andas över hela ryggen och så har den en snygg öppning som gör att man kan se igenom sporttoppen. Nu hade jag en blå under men förra gången på luftakrobatiken så hade jag en grön sporttopp under, det blir lite roligare med färg. 


Gissa vad jag dricker nu? Yes en proteinshake! Beach 2013, here i come!

Holistic Protein Pulver

Publicerad 2013-05-04 13:00:05 i Dans & Annat,Hej på er, tänkte berätta att jag har börjat med proteinpulver för några veckor sedan. Jag tar det direkt efter träning blandat med vatten, det är chokladsmak. Jag vet inte om det gör någon skillnad men jag har fått för mig att jag har orkat träna mer nu när jag har börjat träna fyra gånger i veckan i och me luftakrobatiken. Dessutom har jag inte haft träningsvärk på flera veckor men det vet man ju vad det beror på. 

Sedan köpte jag även multivitamin tabletter, den här gången från ett annat märke som också ska ha spirulina tillskott =) Det som ni ser på bilden som heter Molkosan är ett fibertillskott som jag fick på köpet. Apelsinsmak som man också blandar ut med vatten och dricker. Tror egentligen inte att jag behöver det så har nog bara smakat två gånger hittills. 

Jag har hört mycket bra om märket Holistic, de är helt naturliga produkter utan socker och sötningsmedel. Vaniljsmaken är ingen hit men choklad och jordgubbe är helt okey. Tar ni något proteinpulver? berätta gärna. 

Cirkusträning, Tyg

Publicerad 2013-05-03 09:11:00 i Luftakrobatik,

Tjolahoppsan, igår hade jag en lika rolig cirkusträning som de två första gångerna. Jag känner mig redan mycket mer stabil och säker på trapetsen. Tricken blir mycket finare när det har fått smälta in en vecka och man får testa sen igen. I går på luftakrobatiken var det trapets och tyg. Här kommer lite bilder.
 
Den här klarade jag precis i slutet, jag fattade inte att tyget skulle runt axlarna när man hängde uppochned. När instruktören repeterade det och jag testade så var det inte lika svårt längre.


Här måste jag spänna bakre knät mer...


Puss o kram // Leslita
 

Videon från Poledance showen

Publicerad 2013-05-02 14:11:44 i Poledance,

Här kommer videon från uppvisningen på Valborg. Min allra första uppvisning inför publik =) Se videon i HD kvalitet. 
 


Jag är så nöjd, allt satt perfekt, ingen av oss kom av sig eller gjorde fel. Publiken jublade och alla tyckte att det var imponerande coolt. Vi fick massa kommentarer efteråt att många var chokade över hur duktiga vi var och över hur svåra trick man kan göra på en stång.

Lämna gärna en kommentar, skulle göra mig väldigt glad.  

Maskeradfest med Burlesque tema

Publicerad 2013-05-01 20:59:00 i Vardag och nöje,

Igår hade jag och Lotta en maskeradfest och så hade vi en poledance uppvisning. Allt blev väldigt lyckat, alla hade fina maskeradkläder, vi hade temat Burlesque/cirkus. Här kommer massa bilder! 

 
Girls girls girls


Vi bakade ostpaj, kladdkaka (på bild) och så hade vi snittar och chips och BÅL =)


Videon från dansuppvisningen håller på att laddas upp i skrivande stund på min you tube kanal så den kommer upp här på bloggen imorgon =)

Lämna gärna en kommentar? Vad tycker ni om temat? Kläderna? Mitt smink? =)

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela