Kropp och själ

leslita.blogg.se

Gymmet

Publicerad 2013-06-28 09:00:00 i Dans & Annat,

 
Finns ett gym här på hotellet. Jag har aldrig varit en gymtjej men börjar gilla det nu när jag inte har något annat att välja mellan och när det är gratis. Så det är kul att styrketräna lite =) Försöker stretcha länge också. Efter träningen brukar jag lägga mig på en standhanduk ute på gräsmattan och stretcha. Speciellt split och spagat. 

Älskar att dansa till Trummor

Publicerad 2013-06-25 12:27:24 i Reseledare Mallorca 2013,

Förra veckans Pool Party var jätterolig. Massor med folk och badringar och badbollar i mängder, mer än ni kan tänka er. Sen hade vi en Fashion Show med riktigt snygga kläder. Och så var denna killen här och spelade trummor. Han tvingade upp mig att dansa för folk var lite blyga i början. Det blev en riktig Samba show med afrikanska influenser. Alla var totalchockade eftersom att ingen här har sett mig dansa så förut. Fick många komplimanger efteråt. Det är så himla kul att dansa till trummor!
 
 
I dag har vi fått nya arbetskläder så då behöver jag inte gå runt med den fula vita T-shirten. Dock gillar jag mina egna kjolar och shorts mer än shortsen som jag fick. De är för långa och sportiga :P Ni ska få se bild. 

Hur har ni det i Sverige?

Midsommarfesten 2013 i Magaluf

Publicerad 2013-06-23 14:36:48 i Reseledare Mallorca 2013,

Midsommarfesten var suverän i år på Vistasol hotelet. Först åt vi traditionell midsommarbufé med lax, sill och kötbullar m.m. Och så var det fri bar i en timma. Alla var så fulla. Jag jobbade ju såklart jag drack inte, men det var riktigt kul ändå. Jag fick sitta och göraa massor med midsommarkransar. Gjort alla på bilden här nedanför. 

 

 
Sen lekte vi lite lekar och dansade runt stången. Det var jättekul! Glad midsommar på er!

Matching bikini with the nailart

Publicerad 2013-06-18 10:00:00 i Nail Art Design,

Sicken nörd jag är ibland. Men matchande min nya nageldesign med min bikini =) Tycker att det blev roligt. Fick många kommentarer om att det var fint. 

 

Detta får bli en förebild på min solbränna, fast än jag redan hunnit bli lite brun på den bilden.    
 
 
Vad tycker ni om bilderna?
 

Front split

Publicerad 2013-06-17 10:00:00 i Poledance, Yoga och stretch,

Jag hoppas att min vighet inte försämras under sommaren. Jag hade som mål (nyårslöfte) att klara split innan 1 sep och jag är ganska nära så jag ska försöka stretcha här i Mallorca. 

Bild på en Front split från allra sista träningen innan jag åkte hit. 
Jag tog lite fler bilder men de kommer allt eftersom, så att det blir lite pole här på bloggen också =)

Livet som reseledare

Publicerad 2013-06-14 18:19:00 i Reseledare Mallorca 2013,

Det är riktigt soft här på Mallorca. Jobbet som reseledare/aktivitetsledare passar mig utmärkt. Jag får träffa mycket nya människor, vara social (på flera olika språk), uppfinningsrik och glad hela dagarna.
 
Vi har många aktiviteter här på VistaSol i Magaluf.
Till exempel:
• Waterpolo
• Water games
• Fotboll-tennis (sparka en fotboll över ett nät)
• Voley boll i vår egna lilla strand
• Dans
• Pingis
• Utklädning
• Gym
• Running Club
• Olika lekar och ölspel
• Badminton och racketsporter
 
Vi har olika temadagar:
• Ladies Day
• Soul training
• Tex Mex
• Pool Party
• Acoustic Night
• BBQ
m.m. Här kommer lite bilder på aktiviteterna!
 
 
 
 
Nu är det BBQ fest! 
 
 

Min Examen

Publicerad 2013-06-09 13:20:00 i Vardag och nöje,

För några dagar sedan tog jag min examen som vetenskapsjournalist från Södertörns Högskola! Grattis till mig och mina vänner från journalistprogrammet. 
 
 
 


Vi åt en god middag på skolan och efter det åkte vi till en fest som var på båten "Ville Montagne" som vi hade hyrt. Det var väldigt roligt. Vi hade en komiker också som gäst, han var roligt! 


Världens segaste internet här på Mallorca så det blir inga fler bilder. Idag är min lediga dag så jag ska ner till stranden för första gången =) Nice

Ett dropp, Aerial silk [video]

Publicerad 2013-06-04 13:34:00 i Luftakrobatik,

Hej! Håller på att packa för fullt. Lägenheten ska hyras ut (möblerad) och behöver tömmas, och så ska jag på något omöjligt sätt lyckas packa en resväska för 3 månader. Jag kan inte fatta det att imorgon tar jag min examen och på torsdag åker jag till Mallorca!! Helt sjukt, jag börjar bli nervös. 
 
Här kommer en liten kort video på ett dropp som jag lärde mig på nivå 2 i söndags. Det gick superbra så nästa termin blir det nog nivå 2 på luftakrobatiken. 
 
Det var jätteroligt, går så fort när man snurrar ner sådär! hehe Lämna gärna en kommentar!

Revlon färgbomb

Publicerad 2013-06-03 10:40:29 i Hårvård,

Hejsan, jag har testat den populära färgbomben som alla pratar så bra om och guess what, jag kommer att bli en av dem. Älskar den! Jag använder nr 200, det är alltså violett/lila. Jag har blekt topparna för ett tag sedan, fast det mesta är bortklippt nu eftersom att det blev så förstört. Så därför tar färgen mycket bättre på de ljusare partierna men det ger ändå en skiftning av violett i hela håret tyckte jag.
 
Det är så himla enkelt med en färginpackning. Speciellt eftersom att jag har så mycket hår, så då är det jättesvårt med vanlig hårfärg att komma åt överallt på sig själv och få det jämt på torrt och lockigt hår när allt bara trasslar sig och det luktar starkt och man får mjölksyra i armarna och...ja ni förstår...  

FÖRE BILD
 
EFTER BILD
Efter en användning
 
 
Vad är en färgbomb?
För er som inte vet så är alltså detta är hårinpackning med färgpigment i. Det är inte alls lika stark och skadligt som vanlig hårfärg. Man kan använda den som en förstärkning för att bibehålla det redan färgade håret, t.ex. är Revlon i rött och orange väldigt populärt eftersom att det är färger som lätt och fort går ut trots att det ska vara permanent så blir färgen inte lika intensiv och fin som den var precis i början. 
 
Proceduren
Duscha håret med ditt vanliga shampo, handukstorka håret lite snabbt, sätt på dig handskar och fördela in 8-10 pumptryck i hela håret (eller valfria partier). Borsta gärna igenom håret så att inpackningen fördelas jämt. Ta ett pumptryck mer om du känner att det behövs. Sätt upp håret och torka det som skvätt utanför så att det inte blir fläckar någonstans. Sedan är det valfritt om man vill använda färgbomben för att bibehålla sin färg så räcker det med att inpackningen sitter i 3-5 min. Första gången kan man låta det sitta längre. Använder du Revlon för att få en ny färg  så kan man låta det sitta i 30min. Det gjorde jag första gången, sedan lät jag det sitta i 5 minuter andra gången och det är så snyggt och enkelt. Supernöjd. 
 
 
Har du testat Revlon färgbomber? Vilket nummer? Eller någon annan liknande variant (om det finns)? Vilken i såfall? Hur blev det?
 

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela