Kropp och själ

leslita.blogg.se

Selma city Spa+ Utvärdering

Publicerad 2010-09-19 17:53:00 i Spa & Massage,

Hej hej. Nu har jag jobbat på Selma city spa+ i Stockholm ett par gånger. Tänkte berätta lite kort om vad jag tycker om stället! :) Jag gillar det väldigt mycket. Det är Stockholms största hotell: Clarion Hotel sign och spa avdelningen ligger på 8 våningen. De har 4 behandlingsrum varav ett har jacuzzi.

Sedan har vi sviten som jag hade i går. Det är en stor lägenhet med sovrum och vardagsrum. I vardagsrummet finns soffor och ett stor bonsaiträd som jag gillar. Det bästa med rummet är utsikten! Fantastisk över hela sthlm. Självklart finns även en massagebänk.

Det var en rolig dag igår för jag hade "intressanta" kunder. Första personen var en brud som skulle gifta sig i helgen så hon fick en överraskningsmassage på rummet. Sedan hade jag parmassage med min kollega. Det var ett gulligt par som var på weekend spa. Och efter det hade jag en kund som var döv, hehe. Jag masserade även en man som aldrig fått massage förut eller varit på spa. Så det var första-gångs-premiär för honom. Han var väldigt nöjd efteråt och sa att han skulle börja gå på massage mer regelbundet. Jag har mest haft massage när jag jobbat men jag fick en kund som var gravid och ville ha en fotbehandling. Så det var roligt att ge en fotbehandling.
 
 
Getty image spa
P.s Bilden tillhör inget av de nämnda spa:n i inlägget.
På Selma city spa+ finns även en utomhuspool som är uppvärmd, gym, bastu och relax avdelning där man kan slappna av och äta lite frukt och beställa något gott att dricka. Allt från färsk juice, kaffe eller alkohol. Hela spa avdelningen är ljus, öppen och fräsch tycker jag. Jämför med Yasuragi som är mer myskänsla. Allt beror på vad man själv är ute efter. Det jag gillar mest med Selma är servicen. Alla var jätte trevliga och hälsade på mig. Även i korridorerna i hela hotellet. Terapeuterna är hjälpsamma och visar hur allt fungerar, jag fick instruktioner på hur allt skulle gå till och kände mig välkommen.
 
På Yasuragi kändes alla så upptagna och det fanns inte alltid personal i kassan/receptionen. Jag fick tilldelat ett rum och så fick jag skriva ut dagens kunder. Jag hade ingen aning om nått, var handukar fanns och ens hur avdelningen såg ut, jag fick ge mig själv en egen rundvisning på rasten. Men jag gillar Yasuragi också. Det som är bra med yasuragi är att de har ett annorlunda utbud med te.x bambumassage och klangmassage. De har även mycket olika pass och prova på tillfällen med meditation, qi gong os.v Och så är Yasuragis spa avdelning större men Selma vinner ändå om jag får bestämma för service, inredning och läge (T-centralen).
 
Vilka spa har ni besökt i Stockholm?

 
♥Hemsidor: yasuragi, Selma spa+,
 

Om

Min profilbild