Kropp och själ

leslita.blogg.se

HammarkulleKarnevalen [del 1]

Publicerad 2010-05-31 15:54:06 i Vardag och nöje,

Hej hej! Hur har eran helg varit? Jag har haft det jätte bra. Åkte till Göteborg och träffade alla mina kompisar där. Fikade med Elisabeth på fredagen och så träffade jag Emma och Yasmin så åkte vi till Hammarkullekarnevalen (HK) 2010. Det var lite dåligt väder och ingen dans på fredagen så vi gick mest runt på marknaden och smakade på all mat som fanns.

På lördagen åkte jag till HK med Linnea och vi kollade på karnevalståget som var jätte roligt! Massa bra grupper och skön musik. Vi dansade med vid sidan om, omöjligt att sitta still ju :) Sedan kom Yasmin och Sandra och då sprang vi ner till andra sidan för att kolla när tåget kom igen :) haha. Sedan kollade vi även på framträdanden på scenen en stund, vi valde ut dem grupperna vi ville se för det höll ju på i flera timmar på scenen. Efter det blev det mera MAT. Åt chilenska piroger med köttfärs, lök, kokt ägg, svarta oliver och russin. Underbart! Jag köpte två på en gång. På kvällen efter att ha sprungit runt överallt på karnevalsområdet så vilade vi en stund innan det var dax för utgång. Då var vi riktigt sugna på dans. Gäslista på Ay caramba på Gamleport! Dance all night long.

På söndagen var det BARNdag på HK så då var det Karnevalståg igen och lite scenframträdanden. Jätteduktiga dansare verkligen. Åt chilenska ostpiroger! passa på eftersom att jag inte äter det annars och så åt jag chilenska bakelser som är som wienerbrödsdeg i snäckform fyllda med kolasmör! Hemfärd på eftermiddagen. Dessa bilder är ifrån Söndagen! Kommer fler när kompisar har skickat :)

Boliviansk Indianinspirerad dans
Hammarkullekarnevalen 2010
Hammarkullekarnevalen 2010
Samba
Hammarkullekarnevalen 2010
Mix colores dansade Reeageton (och sau sau på scen)
Hammarkullekarnevalen 2010
Kurdisk dans Sköna konsterna
Hammarkullekarnevalen 2010
Det har varit en riktigt fartfylld helg med mycket dansande och kulltur. Jag är glad att så många kompisar kunde komma och vara med så jag fick träffa dem. Årets höjdpunkt och träff punkt Hammarkullekarnevalen 2010!

Visst har dem fina dräkter! Vad gjorde ni i helgen? Har någon varit på HK? Brukar du gå på andra Karnevaler? Vilka i såfall?

♥ Läs gärna tidigare inlägg om min dansgrupp: Samba solodansidag-ska-det-dansas-och-spelas

Dansensdag uppvisningDansensdag genrep, Dansgruppen i samarbete med musikgruppsamba steg 3Mina bilder på Karneval kläderPremiär för Latin Dance gruppenSamba träning,Danca-stilar som ingår i min grupp,


p.s I kväll kl 19 kommer jag att dra ut vinnaren av produkterna i tävlingen här nedanför. Var med genom att skicka en kommentar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild