Kropp och själ

leslita.blogg.se

Poledance 2:2

Publicerad 2010-12-10 21:15:46 i Poledance,

Hej! I går var jag på poledance lektion. Så nu har jag träffat min riktiga tränare och min riktiga grupp som jag kommer att träna nivå 2 med. Jag säger vara FY FAN! haha Tänaren är riktigt sträng och jag trodde att jag skulle spy på uppvärmingen. MEN det var sååå kul! Roligare än ever. Jag klarade alla nya övningar. Ok fuskade lite på magövningarna i uppvärmningen då jag fick pausa för att andas och dricka lite vatten.

Jag fick lära mig hänga upp och ned på stången, det var super kul och lite läskigt. Man startar med att klättra upp och sitta och sen lägger man över benet så hamnar man i den här ställningen.

start upp och ned poledance
Och så lutar man bak överkroppen, spännen benen och släpper händerna.
upp och ned poledance
Den här gjorde jag, och så ska man släppa ner händerna och glida ner tills man "står" på händer emot golvet. Sedan glider man ner på golvet så att man kommer ur ställningen. Vi har inte fått lära oss någon snygg landning än. (2:2 betyder nivå 2 lektion 2)

Ställ gärna frågor om ni undrar någon om poledance :)

♥Relaterade inlägg: upgrade poledance level2, leslita on the pole, Open pole2, Poledance lektion7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild