Kropp och själ

leslita.blogg.se

Mina föräldrar Dag 3

Publicerad 2010-12-07 20:09:24 i Mina tankar,

Utmanningen dag tre är ett inlägg om mina föräldrar.


Ja vad ska man säga? Det är kärlek på hög nivå, både till varandra och från mig till dem. De är fortfarande tillsammans och har varit det sedan de var 15. De träffades i Chile under gymnasietiden och har gått igenom mycket tillsammans. Det är två underbara människor. De gifte sig unga i Chile och kort därefter fick de min storebror. Sedan bestämde de sig för att flytta ifrån Chile på grund av omständigheterna. Så hade de hört att Sverige skulle vara ett välutvecklat land och bestämmde sig för att komma hit. Sedan kom jag det var den bästa tiden i deras liv. HAHA jag skojar! :P

Men vi har jätte bra relation. Jag och min mamma berättar allt för varandra och hon har lärt mig mycket. Hon har lärt mig att "kompisar kommer och kompisar går" när jag haft problem med vänner och kännt mig ensam och utanför. Hon låtit mig få lära mig av mina egna misstag, när jag var tillsammans med en idiot. Hon har alltid skyddat mig och stått på min sida. Mina föräldrar ger mig maximalt med stöd i allt jag ger mig in i och de TROR på mig. De säger att jag kan lyckas med allt jag vill här i livet.


Min pappa är en smart man, han är datainjenjör men jobbar nu på socialförvaltningen. Han har alltid bra visdomsord när jag behöver puchas på. Han är även väldigt kreativ. Han spelar gitarr och tecknar fint. Och så är han händig då han renoverat hela huset själv och även i vårt gammla hem. Där byggde vi ett uterum. Av min pappa har jag nog ärvt att man ska VÅGA här i livet. Man ska bara köra på, om man ramlar ställ dig upp och torka bort tårarna. Kolla framåt, våga höras med dina åsikter och synas med din skönhet, menar han.

Min mamma är en ödmjuk känslig kvinna. Hon jobbar med människor, hon gillar att hjälpa och se människor utvecklas. Hon är habiliterings assistent och undersköterska. Förr jobbade hon på ålderdomshem men sedan skadade hon ryggen på jobbet och var långtidssjukskriven. Efter det fick hon ett nytt jobb på ett dagcenter för begåvningshindrade människor. Det passar henne utmärkt, hon är så barnslig så att leka hela dagarna och springa runt är kul. Vi skrattar mycket tillsammans. Mamma är en väldigt rolig människa, den som man vill ha med på festen liksom. Vi är som två bästa kompisar på stan. Vi löjlar oss och gappflabbar i affären. Det är alltid någon som tittar underligt på oss och undrar hur gammla vi är.

Mami och PapiGifta i 25 år!

Mina föräldrar är yngre än vanliga föräldrar så de är vackra och lever livet. Hittar på saker, shoppar, tar mc körkort och går ut och dansar emellanåt. Det är roligt att man kan hitta på saker ihop utan att de känns gamla. haha. Jag har haft en fin uppväxt tack vara dem.

♥LOVE YOU ♥

♥Relaterade inlägg: 30 dagars utmanningen, Dag 1- Presentation, Dag 2 -Första kärleken,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild