Kropp och själ

leslita.blogg.se

Min bästa vän, Dag 7

Publicerad 2010-12-16 10:00:00 i Mina tankar,



Min bästa vän
, har ingen just nu. Så jag tänke helt enkelt skriva om vänskap. Tycker att det känns lite orättvist att påstå att en person är bättre än en annan. Alla mina kompisar är speciella på sitt sätt och tillför mig något genom den de är. Jag skulle inte kunna välja ut en person. Jag har alltid varit den som har få men viktiga vänner som jag försöker få en djupare relation till. Men det är svårt för det har istället blivit så att jag:

"Har lätt för att skaffa vänner men svårt för att behålla dem"


Friends elephants

Det är nog bara livets väg, man växer ifrån varandra, vissa flyttar, vissa gifter sig, andra skaffar barn och andra blir man ovänner med när man inser att man inte passar ihop eller att man helt enkelt inte lyckas hålla kontakten. Allt detta tycks hända bara mig. Men jag försöker intala mig själv att självklart händer det alla, det råkar bara vara så att mina kompisar måste gå vidare på en gång efter att vi träffats. Resulterar i att mina vänskapsrelationer blir väldigt korta.

Friends cat and dog

Men som jag skrev på dag 3 så har min mamma lärt mig att:

"Kompisar kommer och kompisar går"

Och som jag har lärt mig så tror jag att alla personer som kommer in i mitt liv gör det av en anledning. Det kan vara att lära mig något, att få mig att uppleva något eller kanske att få mig att inse något. Detta gäller även mig, jag måste tillföra personen något och relationen bör ha ett syfte. När den uppgiften är uppfylld så måste man släppa taget och gå vidare.

The world keeps turning...


♥Relaterade inlägg: 30 dagars utmanningen, Dag 1- Presentation, Dag 2 -Första kärleken, Dag 3 - Mina föräldrar, Dag 4 - Dagens måltid, Dag 5 - Kärlek,
♥Fler: Saknad- vänskap,

Om

Min profilbild