Kropp och själ

leslita.blogg.se

Diksha

Publicerad 2010-08-19 11:30:38 i Andlighet,

Idag ska jag Oness Blessing för första gången, det ska bli intressant att få uppleva. Jag ska berätta för er hur det kändes efteråt.  Detta nedanstående är taget från hemsidan.

Oneness Blessing är designad för att öppna ditt hjärta, fördjupa din meditation och ge dig mer närvaro i stunden. När vi ger Oneness Blessing lägger vi våra händer mjukt på ditt huvud en kort stund. Upplevelsen är individuell, men många berättar att de upplever ett stort lugn inombords, mer glädje i livet och en starkare närvarokänsla.

Oneness Blessing

Oavsett vad du upplever, så sätts en process igång, och fördjupas, inom dig när du får Oneness Blessing. En process som leder till ett fullständigt accepterande av nuet, oavsett vad som händer runt omkring dig.

Varmt välkommen!


Har du varit på Oneness blessing, Healing eller liknande? Hur upplevde du det?


Länk till event: Vattumannen,

♥Läs gärna fler inlägg om healing: positiv psykologiMedicinhjulet, Svetthydde cermoni, Om min trowicca och healing besvärjelserShamaniska ritualer, Aura soma, Kristall healing,

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-08-19 11:32:01

Bra!! Ringer när jag är där. Ja det är superspännande, jag har pirr i magen :)

Postat av: Joline

Publicerad 2010-08-19 17:26:02

Jag har vart på någon typ av healing, var typ 11-12 så minns inte helt vad jag upplevde med behandlingen hjälpte iaf. Jag hade skadat ett knä som jag hade ont i så fort jag ansträngde mig. Jag hade även massor av blockeringar som hon jobbade med. Det enda jag minns är att jag endast har känt av värken i knäet ett fåtal gånger efter det, så det funkade verkligen =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild