Kropp och själ

leslita.blogg.se

Tre kristaller i spådom.

Publicerad 2009-08-10 15:36:33 i Andlighet,

Min kompis har varit i Gotland och kom hem med några stenar. Det var blå bandagat, serpentin och jade. Nu undrar hon vad jag säger om det? Svaret blev så långt så då kan man passa på att dela med sig.


Den viktigaste frågan du behöver fråga dig själv är om du vill välja sten efter denes effekt eller om du vill spå fram så att stenen väljer dig. Alltså kommer stenen utifrån dina behov att uppstå.
Du spår genom att lägga stenarna i en krytpåse och sedan ärdet bara att plocka ut en utan att titta. Din instinkt gör att du automatiskt väljer den kristall vars energier du behöver under dagen och kommer att fungera som en amulett.


Om du vill bära med dig en Bandagat kan den hjälpa dig med att föreställa dig något eller att fantisera och se en vision på ett positivt sätt. I spådom betyder det att du redan har bra framtidsvisioner som du inte bör offra för någon annan.
Blåbandagat sägs fungera mot Halsont, men det har jag inte testat. Lägg dig på sängen och lägg stenen på halschakrat.


Om du vill bära med dig en Jade kan den hjälpa dig med finna lugn, stillhet, frid och harmoni.  om den uppstår i en spådom betyder det att du bör akta dig för att inte bli för sentimental i en viss situation.  Stenen anses traditionellt besydda bäraren mot skvaller. Jade finns i flera färger men vanligast är dem gröna nyanserna.

Serpentinen kan drar upp känslor till ytan och gör oss mer medvetna om vad vi ska fokusera på. En reningssten som kan få bort orenheter ur ditt system som negativa tankar och känslor. Serpentinen står för god hälsa.

" Använd Serpentin för att kasta av Dej gamla sorger, likt ett ormskinn ömsas; för att starta om och möta framtiden."

Mina föräldrar var i Polen på semester förra veckan och då fick jag denna sten i present. Det är ett halsband. Men vad r det för sten? Karneol kanske?

 

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2009-08-11 08:49:43

Oj ett helt inlägg! Tack! :-)

Men du, det du fick från Polen ser ju precis ut som bärnsten!

Kram,

Eva

Postat av: Eva

Publicerad 2009-08-12 18:43:45

Sv: Informatör, skriver om allt möjligt men jobbar även med webb :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild