Sookie arg.

Hade aldrig sett henne så arg. Bara sett youtube klipp på papegojor som burrar upp sig och attakerar saker. Men i dag blev hon riktigt arg på dessa nya leksaker som vi fick på köpet från gojskoj.se när jag beställde selet. Jag provocerade henne lite för att kunna spela in. Men bara någon minut efter så insåg hon att det faktiskt var kul att leka med leksakerna. Tur det...Sookie got really angry at her new toys, So i provoke her a little to record. But then she realized that it was fun playing with it.

Kommentarer
Emelie B

Va söt, jag ser samma beteende på henne som vår moris, dom kör någon slags avledande manöver nästan, för att lura leksaken innan dom går på den haha!

2012-05-07 @ 16:12:50
URL: http://mymitire.blogg.se/
Emma

Så söt :) Gonzo älskar att ta grejer och kasta ner på golvet. Han kan ta allt ex gaffel, kniv, och bara kasta ner från ex köksbänken bara för att höra hur det smäller :)

Vill också lägga ut videos. Undra om man kan göra det via iPhone ? Kram

2012-05-11 @ 07:13:51
URL: http://peterssonemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!