-Försöker få på Sookie ett sele

Det här kommer ta tid. Hon gillar det inte alls :(


Här är Kili en senegal parrot som håller på lära sig... går fint.
Kommentarer
Emelie B

Anárion tackar för gratulationen!Jag tror det är väldigt enkelt att dom tar efter varandra, bara efter vad jag sett med Isildur och Anárion, både ljud och hur mycket dom låter. Dock tar det nog ett tag, så jag tror du klarar dig! men dom gillar ju att prata sinsemellan, så under tiden du är hos dina föräldrar lär dom nog låta en del. Men agapornis gojors skrik är för djävliga haha! Jag har vuxit upp med såda, men dom är för underbara.Annars har jag fått uppfattningen att morisar är rätt tysta av sig, även vår morhuvad är tyst, trots gapstararna Isil och anari.

2012-05-05 @ 19:43:04
URL: http://mymitire.blogg.se/
Sanna - en svart ko ger också vit mjölk

Åh, tack så mycket!

2012-05-07 @ 14:15:12
URL: http://shesasaint.blogg.se/
Emma

Ja han puffar upp sig sådär ibland :) En riktig sötnos :) Jag satte en spik i varje ände på pinnen. På så sätt låser man den från att åka ner. Jättebra! Gonzo blev jätteglad för pinnarna. Gned sig och kvittrade :) Lycka till! Hoppas det går bra :)

2012-05-07 @ 14:43:06
URL: http://peterssonemma.wordpress.com
Emelie B

Jo precis, morgon och kväll är då gojor oftast skriker mest, ligger i deras instikt, samla flocken och så. Men jag tror som sagt du klarar dig, är hon tyst vanligtvist så lär hon nog inte ändra på sig så mycket.Jag ska skriva lite mer om den morhuvade, varför jag inte skriver så mycket om henne är för jag inte hanterar henne, jag är helt ärrig om fingrar och händer, och även några i nacken efter hennes attacker, hon vägrar ha mig i samma rum nästan, när hon är ute. Bara morsan hon accepterar. Jag är glad Isildur och Anárion accepterar de andra här i familjen iallafall. Men vissa fåglar blir helt maniska i en person, och vägrar alla andra hur mycket man än försöker, dom är väldigt egna djur :)

2012-05-07 @ 16:10:48
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!