Videon när hon badade

I dag ville hon bada igen, det märkte jag eftersom att hon doppade hela huvudet i vattenskålen och började skvätta haha. Så då satte jag in hennes badbalja i buren. Det gick fint. Testade även att torka med hårtorken (efter handduken) och det gillade hon!

Eftersom att hon badade idag så kom jag på att jag inte har visat er videon från förra gången som var första gången hon badade här hos mig.Lite bilder från i dag. Lite kass kvalitet eftersom att jag tog med mobilkameran för att kunna mmsa min bror. Men det är smidigt med mobilen för det går att skicka via bluetoth till datorn sekundsnabbt.

Här tar hon tag i burgallret med näbben för att dra sig upp.
morhuvad papegoja badar

morhuvad papegoja badar

Dykning                        Vilar
morhuvad papegoja badar morhuvad papegoja badar
Kommentarer
Emelie

Hej! Vad roligt att du hittade till min blogg, för då kunde jag även hitta till din! roligt med gojbloggar!

Vilken sötnos till morhuvad du har! Sookie, intressant namn, jag tänker direkt på Sookie i trueblood, men blir nyfiken på vart du fått det från?

Jo det är 3 fåglar här i hemmet, en morhuvad också, hon har tyvärr favoriserat min morsa och ignorerar mig totalt nu för tiden, eller alternativt hugger mig om jag kommer nära morsan. En grej med gojor som kan vara lite halvtråkigt, om dom bestämmer sig för att någon annan i hushållet är dens favorit. Och sedan beteer sig aggressivt mot resten. Min mor är glad dock, och vill behålla henne den dagen jag flyttar ut, men tror jag nog Mitire uppskattar med! Haha.Skålbadare är min Isildur också, men den morhuvade badar i matskålen.. dom är väldigt personliga och roliga djur, helt galet vilken underhållning man får ibland.

2012-03-07 @ 22:11:50
URL: http://mymitire.blogg.se/
Emma

Vilka härliga bilder du bjuder på :) mysigt att ho gillade hårtorken :) ska också försöka vara duktig på att lägga ut fil

Har du youtubekonto så sök på gonzo. Vi har lagt ut några videos där :)

2012-03-08 @ 07:53:21
URL: http://peterssonemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!