Spegel spegel på väggen där

Jag hadde Sookie i famnen och så av en tillfällighet så gick jag förbi spegeln. Första gången hon ser sig i spegeln. Först var hon lite rädd och utforskande sen försökte hon bita spegeln. Märkte ganska fort att det inte gick att attakera "den andra fågeln".  Så hon bara satt och kollade. Såg lite mysko ut. Men nu vet hon vad en spegel är iaf.

Träningen går bra med "targetpinnen", alltså komma när jag säger till. Vi har börjat öva på att snurra ett varv. Så jag låter henne få följa efter pinnen så att hon snurrar runt. Det gick bra för att vara första gången men behöver öva mycket mer.

Ligga på rygg går också bättre nu. Hon håller sig avslappnad tills jag bestämmer för att vända tillbaka på henne. Inga motstånd alls när hon väl ligger där. Bara vändningen dit som är lite "sprattlig" Har kommit på att jag kanske vände henne för fort och då hinner hon inte reagera och tar tag i kläder/huden hehe. Så jag testade att vända på henne långsamare- det gick bättre.Titta så sött hon ligger på rygg :)
Kommentarer
Emma

Vad kul att du hittade filmerna :) Sa just till min syster att vi måste bli bättre på att filma honom ännu mera. :)

Jo vi har vingklippt honom två gånger, men det växer ju ut så nu kan han flyga igen. Han flyger från rum till rum. Inga längre sträckor. Vi valde förra sommaren att inte vingklippa honom. Det är ju lite läskigt eftersom han är med oss ute på landet utanför buren...! Endel gojjor kan ju bli lite nere när de inte kan flyga men Gonzo har aldrig varit nere. De klipper ju så att de fortfarande kan glida lite i luften...o inte skada sig :)

Som sagt, ska bli bättre på filmer på bloggen också :)

2012-03-09 @ 08:29:58
URL: http://peterssonemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!