Prickig under vingarnaMin granne Solomon är jättebra på att handskas med Sookie. Han var bonde i sitt hemland och är van med alla djur. Han lärde mig lite saker, til exempel att man kan klappa längst ryggraden så sätter sig papegojan ner. Och så detta på bilden. Jag har själv försökt vänja henne med att jag rör vid hennes vingar men det gillar hon inte alls. Hon kan tillockmed bitas (inte hårt, men som en markering och säga ifrån).

Men så lärde mig Solomon och visade att fåglar har en liten nerv och om man masserar försiktigt där så slappnar hon av i vingen och då blir det inga motstånd alls när man försöker dra i vingarna. Hur coolt som helst och så klappade vi där under och kännde att det fanns lite pennor. Då tyckte Sookie plötsligt att det var jätteskönt.Sen såg jag att hon är prickig under vingarna. Hon är gul på sidorna och orange mitt på magen. Precis där det byter färg har hon små orange prickar på det gula. Syns mycket bättre i verkligheten men tog en bild ändå. Ser ni?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!