Köpt lite MER saker


I dag var jag förbi i djuraffären och köpte lite saker. Jag köpte en BUR, jättestor och fin men ska hämta den med bil på torsdag. Sen köpte jag sittpinnar i olika tjocklek, en ställning som jag ska ha hängades i lägenheten och en stege som jag ska hänga i buren tillsammans med 2 skålar till mat och vatten. Och slutligen så köpte jag en klicker till trick träning. Är egentligen till hund men han som jobbade där sa att det funkar till goja. 

Jag ville köpa ett koppel också med det fanns inte där så ägaren skickade mig till en annan djuraffär som jag får se när jag kan ta mig  dit.


Åhh det är mindre än en vecka kvar nu helt galet. Jag längtar så.
Kommentarer
Emma

Ja klart vi kan följa varandra :) gonzo älskar ljud o härmar allt typ visslingar, olika pling, kan vissla gökvalsen, försöker säga hejdå, kan rulla. En riktig clown :)

Hans första 3 år var tuffa. Skrek mkt och satt aldrig still. Nu är han lugnare. Jötteviktigt med rutiner. Ibörjan skrek han jättehögt då han blev lämnad sj i buren men d e också mkt bättre ni. Tålamod tålamod. Världens härligaste fågel :) man älskar de direkt :)

2012-02-21 @ 20:26:47
URL: http://peterssonemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!