Kropp och själ

leslita.blogg.se

"Journalistdrömmen"

Publicerad 2015-04-14 01:56:29 i Mina tankar,

Jag har pluggat på högskolan i 5 år. Sökt jobb som journalist i knappt 3 månader utan vidare resultat. Att journalistbranschen är tuff var jag beredd på men att folk ber mig ge upp redan nu är helt chockerande för mig. 

Kan du inte plugga något annat, bli något annat? Nej jag vill inte bli något annat! Jag vill inte plugga något annat. Jag har pluggat i FEM år. Det räcker! 
                                      
Ja men kan du inte få något "enkelt" jobb, så länge? Ni menar ta en skitjobb på ett ålderdomshem, städa eller plocka disk? Ni fattar fortfarande inte? Lite repetion, 5 år=3 olika examina. Jo visst kan jag ta ett skitjobb men ska jag verkligen behöva göra det med min utbildning och kompetens?  Give me a break.      

Jag tänker inte ge upp nu, det vore ju helt absurt. Ni tror att detta är en ouppnåelig dröm. Just watch me...

God natt ❤ 

Kommentarer

Postat av: Arg

Publicerad 2015-04-21 20:27:45

De som har det där "skitjobbet" är de som kommer ta hand om dina föräldrar när de är äldre och sedan dig själv. Att ställa sig över människor för att man anser att man har ett "finare" yrke är fruktansvärt lågt och säger betydligt mycket mer om dig än de som har dessa "skitjobb".

Svar: Jag ät undersköterska i grunden men det passade inte mig. Därför jag valde att gå vidare och plugga för att bli något annat. Folk jobbar med det som de tycker om. Likaså gör jag.

Och på tal om mina föräldrar så var de dem som uppfostrade mig med dessa värderingar. Om det är
Lesly Valencia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild