Kropp och själ

leslita.blogg.se

Gran Canaria nästa?

Publicerad 2013-07-30 13:37:00 i Reseledare Mallorca 2013,

Livet är underbart. Nu har jag varit här i Mallorca i två månader och det är en hel månad kvar. Helt ok jobb, lite trött på fulla engelsmän som inte har något hyffs men mestadels är det ganska bra här. Jag har redan börjat fundera på vart jag ska ta vägen här näst. Funderar på att åka till Gran Canaria över vintern. Där finns det mycket turister och speciellt svenskar. Men då vill jag jobba på ett familjehotell med barngrupper och ha mer kvälls shower! 
 
På förra veckans utklädningsdag åkte min gamla samba dräkt fram, tänkte att den skulle komma til användning när jag packade ner den. Wiho! 
 
 
I går satt jag uppe hela natten och sökte massa jobb. Mest i Stockholm som journalist/informatör, så att jag har något när jag kommer tillbaka men jag har kollat lite på animation jobb på canarie öarna och spanien. Det blir nog super bra :-)

Puss o kram på er! 

Cirkus Alegria show i Mallorca

Publicerad 2013-07-20 18:27:27 i Reseledare Mallorca 2013,

Här kommer lite bilder från cirkusen som jag var och såg förra veckan. Det var riktigt kul, många fina akribatiska nummer och mycket skratt. Eeftersom att man inte fick ta kort med blixt så det blev inte så många bra bilder. Så jag filmade mest.
 


 


 


 
 

Min tatuering

Publicerad 2013-07-16 19:42:17 i smink och hudvård,

Här är en bild på min tatuering. Har haft den i ca 3 veckor nu. Den har läkt fint och jag gillar det mycket. 
 
Jag hade tankarna på att tatuera en sol och en måne för att jag tyckte att det var fint bara och älskar solen och värmen. Sen så fick jag reda på att mitt Maya tecken är solen så då ville jag absolut ha en sol. Tycker även att det passar min stil. En liten påminnelse om min spirualitet och bohemiska stil. Vad tycker ni?
 

Tex Mex kväll!

Publicerad 2013-07-11 12:34:40 i Reseledare Mallorca 2013,

Gårdagens Tex Mex kväll här på Vistasol var suverän! Jag har köpt en liten röd sombrero hatt som jag ska ha på mig varje onsdag resen av sommaren! Så nördigt kul =)
 
 
♥ Tex Mex ♥

Flamenco show

Publicerad 2013-07-09 10:25:00 i Reseledare Mallorca 2013,

Jag var på en flamenco show för första gången. Det var riktigt cool. Mäktigt att höra allt stampande, det lät ganska högt vilket jag inte var beredd på. 
 
 


 
♥ FLAMENCO ♥

Wave surf

Publicerad 2013-07-08 10:08:40 i Reseledare Mallorca 2013,

Finns ett hotel som har wave surfing. Många går dit bara för att kolla på när de professionella gör coola trick som att göra en flip i luften och sen hamna rätt på en våg. Helt galet. Det finns även en liten mindre "anläggning" där man kan få testa att surfa. Vilket jag såklart gjorde. 
 
Först fick man ligga på mage och lära sig att styra, sen fick man komma upp på knä och sen fick man släppa händerna. Det gick förvånadsvärt bra till skillnad emot alla andra som ramlade hela tiden. Men när man sedan skulle stå på den där brädan så tyckte till och med jag att det var svårt. Jag testade bara en kvart så nästa gång blir det en hel timme. Då bör man lära sig mer.  
Här är jag på magen. Har ni testat? Skulle ni vilja testa?
 
 

Diving in the pool

Publicerad 2013-07-06 22:28:08 i Reseledare Mallorca 2013,

 
Jag fick testa att dyka lite i poolen här på Vistasol i Mallorca. Har bokat in en riktig scuba diving ute i havet. Det ska bli riktigt kul. Får se hur det går, om det känns som min graj så kanske jag tar dyk cert. =)
 

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela