Kropp och själ

leslita.blogg.se

Frågor om pendelmagi

Publicerad 2012-03-06 19:52:31 i Andlighet,

Hej på er, jag har fått lite frågor om pendelmagi via blogresponse och i kommentarer. Tänkte svara på alla i detta inlägget. Till att börja med så svarar jag utifrån mina erfaranheter och det jag har läst. Sen är det så olika vad folk tror. Vissa tror ju inte alls på pendelmagi...

  1. Kan man alltså fråga Pendeln och få ärliga svar? Vad anser du?
  2. Påverkar man själv svaret?
  3. Kan man använda pendeln i bullrig miljö? Har det ngn betydelse för själva svaret ifall det inte är knäpptyst?
  4. Och vet du ngn el. några där man frågat pendeln saker som senare hänt i livet. Ger den korrekta svar?
  5. Försökt få pendeln o tala om vem min ljusguide är, eller mina skyddsänglar, men har misslyckats. Vet inte vad jag gör för fel. Har även pendelkartor men får ändå inte fram namnet/namnen. Har du några bra tips?

 

 

 

1 & 2. Det sägs att pendeln ger svar på det man har i sitt undermedvetna. Alltså tror många att pendeln ger svar på det du redan har inom dig men inte känner till på ett "medvetet plan". Det är det jag tror på. Sedan säger vissa att man kan få "Hjälp av en högre makt". Tillexempel en nära person som gått bort eller en okänd hjälpande ande, till exempel någon som har blivit kvar i mellanvärlden i ditt hem eller känner någon i din närhet. Här skulle man kunna dra in LOA också. Du skickiar ut signaler och frågor till universum och attraherar svaret du vill/önskar dig. Alltså tror jag att man ibland påverkar svaret och ibland inte. En annan sak relaterat till hur mycket man påverkar är att man bör hålla pendeln i vänster hand eftersom att det är kopplat till höger hjärnhalva och då påverkar inte ens känslor pendelns svar.

 

3. Jag anser inte att det har någon betydelse. Jag har testat att ställa mina frågor mentalt utan att säga orden högt och eftersom att det är mitt undermedveta som svarar så fungerar det ändå. Om du nu vill "åkalla en ande som hjälper dig med svar" så bör du göra det med rösten. Fråga även pendeln i början av sesionen om det är någon mer i rummet.

 

4. Framtidsfrågor är komplicerat. Många av frågorna man ställer till en pendel handlar om beslut. Om man får ett svar och väljer att gå på det så stämmer det ju uppenbarligen. Men man har alltid ett eget val. Jag ställde till exempel frågan "kommer jag att trivas här" och höll den över SL kartan. Fick svaret JA på Tullinge och fick sedan plötsligt ett lägenhetserbjudande där, när jag egentligen var inställd på att jag ville bo i Huddinge eller Farsta linjen. Så det var intressant tycker jag. Hade inte den minsta tanke på att flytta till Tullinge och hade aldrig varit här men nu bor jag här. Hehe

 

5. Det är alltid enklare för pendeln att svara Ja eller Nej. Så om du har några förslag på vem det kan vara så kan du lägga kort på den personen under pendeln och fråga "är det här min skyddsängel". Testa tills du får ett JA. Eller så kan du fråga något som ger ledtrådar tills du närmar dig. Tillexempel "bor min skyddsängel i detta området?" över en karta. Är min skyddsängel levande? Är det någon jag känner? os.v os.v

 

Pendelmagi

 

Lycka till hoppas att ni har fått något hjälpsamt svar.

 

 

♥Relaterade tidigare inlägg: Pendelmagins grunder,

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2012-03-07 18:00:32

Har lite dåligt självförtroende och tycker inte att jag kan så de ställer väl till de. Kan ta tid att lära sig något nytt, speciellt om de är upp och ner. :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-03-07 20:46:23

Tro det eller ej men jag äger faktiskt en pendel, hade nästan glömt bort det. Kanske ska plocka fram den igen. Visste inte att du var intresserad av andlighet på det sättet, pratar gärna om det i studion någon dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild