Kropp och själ

leslita.blogg.se

Aspirin i ansiktsmasken

Publicerad 2012-03-19 10:30:00 i smink och hudvård,

Hej jag läste på en blogg om an ansiktsmask som innehåller aspirin. Det är tabletter för huvudvärk. Hon skrev att det ska vara förebyggande mot inflammationer i porerna och fungerar jättebra för dig med finnar och problemhy.

Hon gjorde så här: Krossa aspirintabletterna och tillsätt lite vatten. Blanda i honung. Aplicera på ansiktet och låt verka i 15 minuter.

Hade jag haft problemhy och verkligen provat allt så hade jag definitivt testat detta, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite konstig recept. Vad tror ni?

Jag gjorde en liten ansiktsbehandling i går med en ansiktsscrub som innehåller aprikoskärnor och lade på en lermask från dermanord. Ett annat bra recept på scrub är att blanda havregryn, olivolja eller mandel och honung.



Gammal bild från spaprogrammet där jag för första gången testade Dermanords produkter.

Vad använder ni för ansiktsmasker och scrub?

♥Länk: Odd Molly bloggen,

Kommentarer

Postat av: Linda WritingL

Publicerad 2012-03-19 12:41:35

Ahh jag tror inte jag är redo för Yogini men den ser helt klar urläcker ut! :D Kul du har klarat den!



Utbildning skadar aldrig, man får ju bättre lön och har lättare att få stanna kvar. Min anställning tar slut i maj så tror jag måste plugga efter det.. bättre sen än aldrig som de säger ;) Ps. jag trodde du jobbade på SPA/ skönhets salong ser så ut på din blogg ;)

Postat av: Sophie

Publicerad 2012-03-19 14:29:33

Hej!:) Nu har jag lagt upp dig som bloggtips :)

Mångra kramar Sophie

Postat av: Malin

Publicerad 2012-03-19 22:12:48

Ja verkligen! De behövdes! :)

Postat av: Hanse

Publicerad 2012-03-20 00:28:00

aspirinmask fungerar verkligen och är jättebra!

när asitylsalicylsyran bryts ner av vattnet så bildas AHA syra vilket är en av dom viktigaste ingredientserna i kemisk peeling, den är dock väldigt mild så den fräter inte i huden, utan hjälper bara till att rengöra på djupet..



se bara till att ha en ordentligt fet hudkräm efteråt för det torkar ut huden ganska bra, men redan efter 1-2 gånger så känner du och ser en stor skillnad! (obs, det måste vara aspirin, andra värktabletter kan bilda andra syror och dyl när dom reagerar med vattnet)

Postat av: Maria

Publicerad 2012-03-20 08:49:45

Hej! Jag har jobbat extra i förskolan, med sexåringar, och igår hade jag yoga med dem. Det var superkul! Kram

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2012-03-20 20:53:28

SVAR till Hanse:



Hej! När jag får en sån förklaring så låter det vettigare. Produkter med AHA syra har jag testat och det är superbra. Tack för ditt tips. Och vilken fin hemsida du har!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild