Kropp och själ

leslita.blogg.se

Marina miljöer. Havets Hus

Publicerad 2012-06-25 20:36:55 i Djur & Natur,

Vi fick åka motorbåt till ön från båten Belone som ni ser på första bilden. Den bilden ovan visar stora stenblock och ett urgröpt hål som jag tyckte var vackert. Det var så stort att man kunde stå inne i den.
 
Efter att ha varit på denna lila Ön på förmiddagen och kollat på Hällkar m.m. så var vi på Havets hus i Lysekil på studiebesök.
Detta är ägg som ha blivit sprutade med bläck av modern för att skydda dem. Kamouflage. 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-06-25 23:24:33

Åh Havets hus! Där har jag varit på skolresa. Kommer ihåg att jag tyckte mycket om det och att jag köpte en gul stämpel och nåt mer i affären:) Fint minne. Undrar om det har förändrats mycket? Blivit större kanske...

Svar: Ja det är ett spännande ställe. Jag var där flera gånger när jag var liten. Men har inte så mycket minne av det. hehe. Det var iaf väldigt fint nu senast jag var där :)
leslita.blogg.se

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-27 20:10:27

Tack för kommentaren! :) Har vädret att tacka för all träning! :O Men har då inte fått någon färg! :P
Hur går de med valpen? :)
Kram

Svar: Ja precis haha. Nu började det precis precis regna. Buhu :) Jag har fått lite färg, har ganska lätt för o blir brun hehe.Men hade gärna velat ha mer sol! Jo det går fint med valpen. Han är så liten hehe. kommer knappt upp för trappan. Och så gråter han så fort vi lämnar honom själv. :P *Hur går det med din vove? Lärt henne några nya tricks?
leslita.blogg.se

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-29 17:46:47

Härligt! Jag har fått liiite på typ armarna. :P Världens blekaste ben. ;)
Awe liten då! :) jo de går bra men vi tar de lugnt fortfarande. Hon opererades för sitt navelbråck för ett par veckor sedan så har inte velat att hon ska hoppa och så. I början fick hon inte ens gå promenader. :) Men vi ska väl börja lite smått igen med lite. Försöker komma på något nytt kul att lära henne. :)

Svar: Jaha oj, hade ingen aning om att hon hade opererats. Vet ju bara det du skriver på bloggen hehe. Men krya på henne. Skönt att det värsta är över :-)
leslita.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild