Kropp och själ

leslita.blogg.se

Köpt Hund!

Publicerad 2012-06-12 11:28:08 i Djur & Natur,

Mina föräldrar har köpt hund!! Mamma har velat ha en sedan vår förra hund gick bort för ca 4 år sedan. Och igår hittade vi ett superpris på blocket och alldeles i närheten. Som ett tecken, så vi åkte och hämtade upp den på en gång :) Det är en blandras. Papillon med något så den blir kommer vara ganska liten för alltid. Det är en hane och vi funderar på namnet Zeus. ?

Så just nu har vi två papegojor och en valp i huset. Det är ett himla liv på morgonen. Men super roligt. Sookie- min papegoja kommer bättre övverens med hunden än med pappas dvärgpapegoja. Knasigt!


Jag kan inte bestämma mig för vem som är sötast?

I dag börjar min sommarkurs i Marinbiologi. Jag ska åka iväg till Lysekil strax på en veckas fältstudiearbete. Bloggar därifrån. Hasta la vista!

Kommentarer

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-12 12:45:48

Nej men så söt liten vovve! :D

Ja så klart. Men de är verkligen kul när man får kläm på de. Jaså, varför får ni inte? Märken? :)

Hoppas du har de riktigt skönt i trollhättan. Ska du va där länge?

Kramar

Svar: Ja precis klackar förstör nog golvet, sen är det lite just "den porriga poledance stilen" som studion vill få bort. Sen skulle det säkert stå i tidningen att vi dansar i klackar och string. Du vet säkert hur det är med fördomarna. hehe Kram
leslita.blogg.se

Postat av: Anneli

Publicerad 2012-06-21 20:11:51

SÖTVOVVE!!!
Va mycket spännande du håller på med!! Jag har inte tittat in här på ett tag och har en del att ta igen...! :P
Den där pyttelilla sjöstjärnan du visade en bild på var också himla söt förresten!! :D
Kram!!

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-25 21:54:27

Hehe jo jag stör mig lite på "stripp" kommentarer man kan få. Inte minst när dom ser klackarna. Men tänker lite att gillar jag de so fuck them! :) Jag tycker de är vackert så varför inte och jag vet ju vad jag gör och inte gör! :) Sen tycker jag ju de blir ju vad man gör de till.
Men förstår att de kanske inte funkar i en studio och folk älskar ju att snacka skit tyvärr. :) Men tycker definitivt du ska prova om du har möjlighet någon gång. Faktiskt skitkul! :D
Kram

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-25 22:02:43

Faaast kan ju tycka att de kan ge fel signaler till dom elever som hade tyckt de va kul, att de inte är ok att tycka de är fint. :) Väldigt många av dom bästa poledansarna dansar ju i just skor utan att de ser porrigt eller smaklöst ut. :)
Har du haft de fint i trollhättan? :) Hur var din midsommar?
kram

Svar: Ja kanske det. Men jag hade ändå bara ramlat i klackskor haha. Hade ändå varit kul att testa. Jo det har varit lugnt och trevlig här i Trollhättan. Mina föräldrar jobbar så jag pluggar under dagen och sen kollar vi på tv eller åker någonstans på eftermiddagen ibland. Har ju lila valpen som de köpte. Så vi ligger och solar och leker på trädgården när det är fint väder. Vi gjorde inget speciellt på midsommar men dagen efter var vi på en födelsedagsfest. Det var vilt. Blev allt från att dansa, drick till att hoppa studsmatta och bada i en simbasäng. Hur har du haft det? Har du semester nu? Gjorde du till midsommar?
leslita.blogg.se

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-25 22:03:45

Faaast kan ju tycka att de kan ge fel signaler till dom elever som hade tyckt de va kul, att de inte är ok att tycka de är fint. :) Väldigt många av dom bästa poledansarna dansar ju i just skor utan att de ser porrigt eller smaklöst ut. :)

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-27 20:05:50

Har tappat räkningen på hur många gånger jag trampar snett! ;) Haha. Men kul som f*n.
Har de bra fast de är ju tråkigt med dåligt väder här hela tiden: :( Dock ska vi utomlands snart så ska bli skönt! :) Har sommarlov till augusti, men börjar redan tycka de är tråkigt när de inte ens är sommarväder. :) Sambon hade jour så vi satt hemma och hade de mysigt med god middag, film och sånt! :)
kramar

Svar: Ja eller hur. Jag blir så lätt uttråkad när jag inte tränar eller träffar kompisar. hehe men skönt att slappna av för en gångs skull. Vart ska ni åka? Vad roligt :)
leslita.blogg.se

Postat av: malin

Publicerad 2012-06-29 17:44:55

Italien på charter! :) Ska bli jättemysigt! :D
Tränar du i sommar? :)
Kram

Svar: Ja vad härligt!. Jag funderar fortfarande ifall jag ska gå en intensivkurs som börjar om 2 veckor eller inte. Vore kul. Men samtidigt är detta ända möjligheten jag har att umgås med familjen. Nästa gång bilr till jul så man vill ju passa på. Får se. Du då? hemma bara elle?
leslita.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild