Kropp och själ

leslita.blogg.se

Omyoga

Publicerad 2012-01-14 15:11:00 i Yoga och stretch,

Hej på er nu har jag varit borta i en dag. I går var jag på prova på Yoga på OM YOGA med *Maria*. Det var riktigt skönt att Yoga, jag hadde inte gojrt det på flera månader. Hade glömt bort det känslan som det ger. Man blir så mjuk i kroppen och avslappnad i varenda muskel. Passet var 90min och det gick bra med foten. Hade ställt in mig på att ta det försiktigt och sluta ifall det gjorde ont men nej det behövdes inte. Fick lite ont i mina knän i triangel övningarna men det är bara för att de har blivit svaga.

OM YOGA sthlm

OM YOGA sthlm

Lokalen var vackert inrett och så hade de en butik med lite försäljning av yoga kläder, smycken och böcker bl.a. Den sista bilden är inne i omklädningsrummet, det är ett fotbad som gästerna ska använda före passet. Tyckte jag var fint. Duscharna hade samma röda kakel på väggarna och bastu fanns också.

Jag blev riktigt sugen på att gå en yoga kurs till våren nu eftersom att jag inte kan dansa Samba än pga foten. Yoga är bland det skonsammanste vad jag har kommit fram till. Men jag ska kolla lite på olika yogaställen som har rimligare priser.

Någon av mina läsare som tränar Yoga i Sthlm?

♥Länk: OM YOGA,

Om

Min profilbild