Kropp och själ

leslita.blogg.se

Polerina

Publicerad 2012-01-04 10:00:00 i Poledance,

Snart är det dags igen att börja med poledans. Det blev ändrade planer i sista minuten för att det var överfullt i stretchgrupperna så Nelle bestämde sig för att dela upp det på två dagar. Och den dagen hon ville flytta mig till krockade såklart med ett annat bokat pass poledance nivå 3.

Mitt nya schema är:
Stretch 3 backbends med Nelle på måndagar kl 19
Poledance nivå 4 med Daniella på torsdagar kl 20

Nya lärare och nya kurser. Första gången jag går nivå 4 och första gången jag går ryggstretch och det kommer behövas. Mina axlar är så stela. Lite nervöst är det. I dag åker jag hem till Stockholm och i morgon har jag första polepasset för i år. På Fredag är det även polebattle som är något helt nytt. Berättar mer när jag testat.

Cheststand



Snart kommer jag att blogga så här. Vig rygg, snart är du min!

Kommentarer

Postat av: VinterVild

Publicerad 2012-01-04 10:46:26

Kul att vi går i samma stretchgrupp! :)



Det kommer att gå så bra för dig i nivå 4 o Daniela är jättebra :)

Postat av: Linda WritingL

Publicerad 2012-01-04 12:44:22

Ja verkligen! Åh hoppas kursen är bra så du snart kan göra chest stands m.m. Det går framåt med Pole, har ju haft så mycket uppehåll nu i ett halvårs tid men nu ska jag komma igång på riktigt och hålla ut lite längre!

Önskar det fanns kurer här i Piteå också, eller i alla fall i Luleå.. skulle nog gå fortare att avancera med en tränare :)

Postat av: Nea

Publicerad 2012-01-04 22:36:43

Ojoj, det där är ju sjukt häftigt!



Ja jag kan rekommendera att odla physalis, det enda som är lite tråkigt är att de har lätt att få ohyra. Man får också tänka på att sätta dem ganska tidigt så de hinner mogna, för de tar tid på sig :) Och när det gäller OCM; jag tänkte också så, men när finnarna blev värre tredje veckan så kändes det inte längre okej med en försämring; och speciellt inte med problem som jag aldrig har upplevt förut som följd. Så OCM lades ned... :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild