Kropp och själ

leslita.blogg.se

Icelandic Herbs

Publicerad 2012-12-10 12:46:54 i smink och hudvård,

Jag testade märket Icelandic Herbs för någon vecka sedan. Jag vann (på harmoni expo mässan) den till höger som heter vårtdroppar. Den går att använda på vårtor och munblåsor både på läpparna och inne i munnen. När jag skulle åka och hämta upp priset så fick jag lust att testa lite fler produkter. Listan nedanför med lite synpunkter (från vänster (1) till höger (5)). 
 
  1. Muskelmjölken är en julklapp, återkommer ifall personen tycker att den var bra.
  2. Jag har använt rengöringsmjölken för att ta bort mitt smink på kvällen. Den fungerar superbra, tar bort maskara och allt. Irriterar inte ögonen och lämnar inget fet hinna på huden.
  3. Sedan använder jag ansiktskrämen "Havets mirakel", den är riktigt bra, återfuktande och absorberas direkt. Alla som har fått testa den säger att den är bra. Ett litet minus för doften. 
  4. Deodoranten heter "deodorantgéle", inte helt förtjust i den än. Den lämnar en blöt känsla och är inte så bra antiperspirant. Jag föredrar att göra min egen kokosdeodorant.
  5. Vårtdropparna har jag inte testat än, återkommer.
För övrigt är såklart alla produkter helt naturliga utan parabener, sulfater m.m. Märket Icelandic Herbs har en målgrupp på äldre personer så det finns många olika produkter som är till för muskler, leder, smärtor, åderbråck, torra eller rinniga ögon o.s.v. Produkterna köps direkt av en återförsäljare.
 
Någon som har testat Icelandic Herbs?
 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2012-12-10 13:33:06

Hej sötis,
oj vad du har flyt med att vinna! Roligt att höra dina åsikter, jag var på väg att köpa deon på mässan, tur att jag inte gjorde det :)
/Lotta

Svar: Haha ja, vann på båda mässorna =) Det är kul. Var du det? Jaha men den kanske är bra på dig, vi är alla olika. Jag är ganska petig med deo. hehe. Hur mår du då annars? Går allt bra. Kramisa
Leslita

Postat av: Maria

Publicerad 2012-12-10 20:05:09

Åh min mamma har just blivit återförsäljare! Hör av dig om du vill köpa av henne :)
Kram

Svar: Jaha vad smidigt, ja kanske köper något mer när mitt börjar ta slut. Hittills gillar jag produkterna ganska mycket =)
Leslita

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild