Kropp och själ

leslita.blogg.se

Crazy factory

Publicerad 2012-08-08 13:18:28 i smink och hudvård,

Crazy factory är en sida som man kan beställa piercingar och örontöjningar ifrån. Mitt ena glastöjning (örhänge) gick sönder lite så jag gick in för att beställa nya. Vet ni vad jag upptäcker då? Att crazy factory har börjat sälja smycken. Ringar, tåringar, armband, halsband och till och med håraccessoarer. Massor med fint och jättebilligt. I olika stilar som indianer, yoga, vikingar medeltiden, snacka om att gooo crazy!
 
Första bilden är på armband, andra på halsbandhängen och sista på lite olika saker.
 
Vad tycker ni? Gillar ni stilen? Brukar ni använda smycken mycket?
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-09 13:09:23

handlade mina nya piercings där och ett armband. Tycker dom har jättefina grejer! :D mycket och billigt! :D

Svar: Ja visst har de? Jag har beställt därifrån flera gånger och den här gången blev det en del. Ska bli så kul när beställningen kommer :) Var har du piercingar? :)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-11 10:30:55

Ja! :D Jag blev glatt överraskad, va lite rädd att de skulle va dålig kvalite eftersom de va så billigt. Men jag köpte ju en ´hel hög med grejer. Har i naveln, sidan på underläppen, en mouche och öronen. :) Vill ha fler dock! :P Du då?

Svar: Ja vad bra! Hoppas att jag också blir glatt överraskad. Jag har i naveln och tungan. Hade i näsan men tog ur den för något år sedan. Sen har jag en dermal anchor på kinden :-) Din mouche har jag inte lagt märke till, alla andra visste jag. Den kanske är så liten så man inte tänker på det. Jag ville ha en mouche när jag var yngre men sen skaffade typ alla mina kompisar dt så d var inte kul längre :P haha Var vill du ha fler?
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-12 09:32:39

Har haft i mitten av underläppen, näsan och ögonbrynet också. :) Jaså? Kan du inte lägga ut bild? Jag la ut ett foto där man ser dom i ansiktet med ett set av dom nya smyckena. Har aldrig stora smycken i mouchen, tycker dom är snyggast med små. :) Vill ha i tungan, ögonbrynet igen, en nertill i naveln och brösten. :) Vill ha en anchor på ovansidan av handleden eller vid nyckelbenen. :) Har alltid älskat piercings! :D

Svar: jaha då har du haft en hel del. Jag ville ha i ögonbrynet ett tag men alla jag har sett som har haft i ögonbrynet har fått ärr efter det. huden är väldigt tunn precis där. En piercare sa att jag skulle passa med det i ögonbrynet. Han sa att jag passar med piercingar på utsidan av ansiktet typ ögonbryn mungiporna typ mouche och sidan av nedre läppen. När jag skulle ta min dermal anchor så var jag inte helt säker på om jag skulle ta en medusa (fast dermal anchor så att det inte skadade tandköttet) eller om jag skulle ta på kindbenet som det blev till slut. Vill fortfarande ha en medusa nu när jag kollade runt lite igen. haha Men han piercaren sa att jag skulle undvika just den och den under läppen i mitten av ansiktet passar inte mig. snyft.
Kolla första 2 bilderna. Så fint.
http://www.tumblr.com/tagged/medusa-piercing?before=1339612014

Gör i tungan tycker jag :) Det är nice. Brösten också. Men vill du ha i båda då? :)

Japp lägger upp bilder snart :)
leslita.blogg.se

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2012-08-12 12:57:17

Tycker det är en suverän sida, beställer själv mina töjningar därifrån.

Svar: Ja det är en superbra sida. Fick hem mitt paket idag. Är jättenöjd med allt :)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-13 22:33:22

Ja, jag har alltid älskat piercings, de är lite beroendeframkallande! :P Hade nog tur, fick inget ärr i ögonbrynet! :) Medusa är sjukt fint och hade jag varit du hade jag provat. Bara för att piercaren sa de behöver de inte stämma. :) Alla har ju olika smak, du kanske trivs jättebra i de?
Jag vill ha båda brösten, tycker de hade känts tomt om jag bara tog ena. :P Och tungan, men är helt rädd att de ska bli fel. Men har så lång tunga så hade varit coolt med två! :D ååh nu vill jag sticka till piercaren på direkten! :D

Svar: haha ja eller hur, jag blev också jätte sugen på att gå till piercaren på en gång. Två i tungan är coolt. Men det är så himla jobbigt att behöva gå igenom det två gånger. Att vara helt uppsvullen, inte kunna äta, prata sova på flera dagar. Visst det var värt det men gött jobbigt. Fel har jag aldrig hört att det blivit i tungan. Är piercaren duktig så tror jag inte att det finns någon större risk bara för att det är just tungan, eller har du hört det?
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-15 09:20:36

Ja jag har hört att när de väl blir infekterat så kan de bli ganska ordentligt. :( De är ju ett ganska utsatt ställe iom man måste äta och så. Fast om man sköljer som man ska både med munvatten och vanligt vatten borde de va lugnt. Men jag vill! :) Haha jag tror de får bli nästa! ;)

Svar: Jag har hört att infektionsrisken är mindre i tungan eftersom att man inte pillar där med smutsiga fingrar som är vanligaste sättet att få infektion. Jag köpte ett speciellt munvatten som piercaren rekomenderade. Ganska starkt som man använder efter operationer i munen. :)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-18 10:50:30

Aha! :) Ja jag vet inte! :) Men men, får väl se vad de blir! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild