Kropp och själ

leslita.blogg.se

Travalo, Bring your perfume [video]

Publicerad 2012-08-30 14:06:00 i smink och hudvård,

Ett litet tips från Leslita Natural Beauty channel. Köp en Travalo!
 
 
Se videon för att förstå vad det är och hur den fungerar!
 


Beställ den från http://www.travalo.com/
Eller så finns den i butiken “Enklare Liv” i Skärholmens centrum i Stockholm bl.a.
http://www.enklareliv.se/catalogsearch/result/?q=travalo
http://www.skhlm.se/alla-butiker/butiker/enklare-liv.aspx
Parfymen som jag använder heter Euphoria och är från Calvin Klein.
 
Om du gillar mina youtube videos på Engelska snälla gå in och Prenumerera och klicka på Gilla knappen på tillhörande video du sett här. Det hjälper kanalen att växa och ger mig fler tittare. Vore super snällt.
 
http://www.youtube.com/user/LeslitaNaturalBeauty
 
 

Skyline City NailArt

Publicerad 2012-08-28 22:14:15 i Nail Art Design,

 
 
Blev riktigt nöjd med denna designen. Jag hittade den på youtube som vanligt så det är inte mitt påhitt. Detta är förra veckans naglar just nu har jag råsa med vita blommor =) Vad tycker ni om denna?

Leslitas Natural beauty channel [videos]

Publicerad 2012-08-27 02:34:00 i Hårvård,

Uppdate 2018: (Leslitas Beauty Chanel är borttagen)
 
Jag har skapat en ny kanal på youtube. Det känns roligt. Största anledningen till att jag gör det här är för att jag vill känna mig bekväm framför kameran om jag eventuellt ska jobba med Tv som journalist och för att jag vill öva på min engelska. Alla videos är på engelska vilket är lite läskigt men samtidigt är det väldigt bra träning. Sedan tycker jag att det är roligt att dela med mig av mina naturliga skönhetstips! 
 
De jag har planerat att lägga upp på Leslita Natural Beauty är utvärderingar på produkter, mycket DIY "gör egna produkter", hårfrisyrer, hudvård, hälotips. Kommer prata mycket och balsammetoden och även lägga ut Nail art designs och eventuellt lite sminktips. Det känns jättekul. 
Det här är den ena frisyren som jag visar i första videon.
 
 
Vad tycker ni? Är det en kul ide? Kommer ni vilja se videos här på engelska? Vad skulle ni vilja att jag spelade in?

Pole Art var fantastiskt! [video]

Publicerad 2012-08-26 12:49:00 i Poledance,

Pole Art i år var helt underbart att se. Otroligt hur många vackra kraftfulla deltagare som fanns. Alla var unika och bra på sitt eget sätt och jag skulle inte kunna sitta i juryn. Jag tyckte om Natasha Wang, Polina Volchek (fast hon hade för långt intro), Ekaterinas poletango var också rolig. Sen gillade jag Saulo :) Ja det fanns många riktigt bra. Jättesvårt att välja en favorit. Anastasia blev jag lite besviken på. Tycker att hon kunde ha valt fler bendytricks, det är det hon är bra på. Hennes framträdande var bättre förra året.
 
Jag har gjort i ordning en video med både klipp och bilder från igår.
 
 
Ni som var där, vilka framträdanden gillade ni? Var det rätt personer som vann?

PoleArt 2012

Publicerad 2012-08-24 22:26:00 i Poledance,

Imorgon är det PoleArt, bästa dagen på året för en poledance utövare :-) Det ska bli sååå himla kul! Förra året var första gången jag såg det och det var Amazing. Det var i i Helsinki, Finland. Riktigt kul! Framförallt är det en sådan stor inspirationskälla som gör att man bara vill bli bättre, vigare, starkare.
 
 
Det ska bli så roligt, vi ses där!

Smycken från Crazy Factory

Publicerad 2012-08-22 14:17:00 i Vardag och nöje,

Hej på er! Jag berättade att jag beställde lite smycken och piercingar från Cracy factory. Fick förfrågan om att berätta om mina piercingar så jag passar på att göra det i detta inlägget. I första bilden är det, det stora armbandet som är nytt och ringen är egentligen en tåring men dn var för stor för det.

Sen beställde jag ett halsband som ser ut som en sol, tyckte att det skulle passa eftersom att jag är sol i mitt Maya tecken. Ska testa med ett svart rep om det blir snyggare.
 
Mina piercingar är tungan, naveln och så har jag en dermal anchor på kinden och mina öron är uttöjda 4mm. Örhängena som ni set här är också från samma beställning men jag ska skicka tillbaka de för de passa inte riktigt som jag ville. Beställde ett par till töjningar. Stora Spiraler i ljusrödbrunt trä. De örhängena älskar jag.
 
Vad tycker ni om smyckena?
 
 

Utåtvridning från Gemini [video]

Publicerad 2012-08-19 19:53:00 i Poledance,

Lite repetion på olika trick som jag int hade testat på länge. Den första är en utåtvridning från gemini. Gled lite.Sen är det full invert som har blivit mycket bättre med raka ben :) och så hero som byter till superman.
 
 

Nail art design, pink with white dots

Publicerad 2012-08-14 21:50:09 i Nail Art Design,

 
Jag började med att måla hela naglen ljusrosa, sen målade jag det rosa i mitten och sen guldigt längst ut på topparna. Till sist målade jag de vita detaljerna. Två streck, prickar och en swirl på tumnaglarna. Avsluta med topplack.
 
Vad tycker ni?
 
Jag har förresten skapat en youtube kanal som heter LeslitaNaturalBeauty. Där kommer jag att läga ut nail art designs, hårfrisyrer, lite maträtter och do it yourself  (DIY), prata om produkter, hud och hårvård m.m
Tycker ni att det verkar intressant så kan jag ladda upp klipp här också. Fast de är på engelska :)

Sallader

Publicerad 2012-08-11 00:39:37 i Recept,

Här har ni tre goda sallader som jag ätit senaste veckan. Första är med kyckling och kikärtor. Sen gjorde jag en lax sallad med kokt ägg och slutligen en räksallad med mayonaise och citron. Mumsigt. Sallader är både enkelt och nyttigt. Skippa mayonaisen om ni är rädda för fett men det ska man inte vara ;) Sedan är det bättre att ha bulgur eller quinoa istället för pastan. Jag valde fullkorn i alla fall.
 
 
Vad brukar ni tillaga för sallad?
 

Crazy factory

Publicerad 2012-08-08 13:18:28 i smink och hudvård,

Crazy factory är en sida som man kan beställa piercingar och örontöjningar ifrån. Mitt ena glastöjning (örhänge) gick sönder lite så jag gick in för att beställa nya. Vet ni vad jag upptäcker då? Att crazy factory har börjat sälja smycken. Ringar, tåringar, armband, halsband och till och med håraccessoarer. Massor med fint och jättebilligt. I olika stilar som indianer, yoga, vikingar medeltiden, snacka om att gooo crazy!
 
Första bilden är på armband, andra på halsbandhängen och sista på lite olika saker.
 
Vad tycker ni? Gillar ni stilen? Brukar ni använda smycken mycket?
 
 

Stockholm Pride 2012 [video]

Publicerad 2012-08-06 19:31:48 i Vardag och nöje,

Hej alla fina läsare! Jag har varit borta från bloggen lite. Jag har tränat varit på cruising (video kommer). Träffat vänner, varit på bio, ute och festat och på PRIDE! Det är alltid lika kul! Jag har klippt ihop två stycken videos, tänkte att det skulle bli enklare att dela med sig. Jämfört med sist gång då jag hade mer än 300 bilder på kameran och inte kunde välja vilken jag skulle ladda upp. Kolla på videoklippen! Lämna gärna en kommentar.
 
 
 
 
 
 
 
Var någon av er där förresten?

Lite poleträning [video]

Publicerad 2012-08-05 12:53:00 i Poledance,

Brassmonkey sitter varje gång nu på ena sidan iaf :) Och vigheten har jag kvar i "cocon" varianten. Kan och SKA bli bättre såklart. Sen testade jag lite handspring med att sparka bakåt (som man inte får hehe), men jag är så nära. Mer träning i dag, hos Lotta. :)
 
 
 
Förresten poledancers, finns det OP nu? Har sett bilder och inchekningar på studion men ehm..?

Frisyr: Twist around

Publicerad 2012-08-03 11:39:13 i Hårvård,

 Testade en rolig frisyr sm jag hittade på en av mina favritkanaler på Youtube.Två systrar som lägger ut vidos på hur man gör snygga enkla frisyr. "LuxyHair" heter de om ni vill se fler frisyrer. Ena tjejen har rakt hår som det kanske passar bäst på men jag gillar ändå hur det blev i mitt lockiga hår. Vad tycker ni? Rakt eller lockigt?
 
Bilder på hur mitt hår blev :)
 
På sista bilden här gjorde jag samma princip fast med flätor istället. Gillade den frisyren. Den är bra om man inte kan göra inbakad fläta (på sig själv). Ger en liten ilusion av en inbakad vilket jag inte lyckats få till på mig själv.  Vad tycker ni? Blev det fint? vilken variant gillade ni mest?
 

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela