Kropp och själ

leslita.blogg.se

1 April

Publicerad 2012-04-01 10:34:32 i Vardag och nöje,

Första April i dag! Oj vad tiden går fort. Jag har haft fullt upp senaste veckan och det är inte slut än. Jag flyttar till Tumba nu i helgen den 6-7 istället för denna, det blev lite strul med min flytthjälp igen... Men i dag började jag äntligen packa. Det är så tråkigt. Det enda roliga är att nu har jag chansen att dumpa saker. Har rensat ur min garderob och bland mina böcker, blev en del som jag ska åka till någon inlämningsstation med.

Min familj kommer till Stockholm på tisdag! Ska bli så trevligt, har verkligen saknat dem. På tisdag till onsdag åker vi på kryssning. Det ska bli roligt. Pappa känner bandet som spelar. Det kommer att vara någon latin/havana tema på ett av dansgolven. Det låter kul, och så har vi bokat kvällsbufé på restaurangen.

http://www.stigenbuss.com/AdvHTML_Upload/Cinderella2MagnusRietz.jpg

Det tråkiga är att jag inte hinner med poledance så mycket. Jag har missat två backbends och på onsdag kommer jag missa ytterligare en plus nivå 4 passet. Tänkte att jag skulle gå i dag och ta igen men det hinner jag nog inte heller p.g.a packning och plugg. Men imorgon blir det i alla fall Serenas coreo. Det kommer att bli enklare att ta igen pass när jag bor i Tumba. Så krångligt att ta sig någonstans på helger och kvällar härifrån jag bor nu.

I går jobbade jag, och gud vad lång tid det tar, typ 2,5 h att ta sig enkelväg till Yasuragi Hasseludden. Jag har verkligen tröttnat på mitt jobb. Vill byta det till något annat... Säg till om ni vet något.

Yes som sagt mycket på gång i mitt liv, vad har ni för spännande på gång!?

Kommentarer

Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Publicerad 2012-04-01 11:35:36

Hej!

Tack det är bra här!

Hur är det med dig och flytt m.m.?



Mina favoritrengöringar är;



Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser från Pai Skincare. Den är

för alla hudtyper. Kostar 275 hos Swedishbeautyfactory.com

Den har raklödderkonsistens och tar även bort makeup.



Min andra favorit är Carrot Butter Cleanser som är mer som smör. Liknande upplevelse som man gör rent med olja. Den är också för alla hudtyper och kostar 399 DKK på http://selfcareshop.dk. Den tar bort smink är lite mer djuprengörande än Pai, men vill du hellre ha Pai så kan man ju kompletera med någon mask i veckan.



Jag har även börjat prova Rengöringsmjöken från Dr.Hauschka. Den tar bort smink, men är lite mindre djuprengörande och måste kompleteras antingen med deras rengöringskräm eller med en mask någon gång i veckan. 252 kr på http://www.drhauschka.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-04-01 11:35:56

Tack! :) Tyckte de blev bättre och tyckte de va roligare att sätta upp fler kategorier. :) Jo jag älskar djur och hade helst av allt velat jobba med de. Djursjukvårdare eller djurvårdare TROR jag är de som ska motsvara sjuksköterska fast för djur. :) Av de jag läst iaf är det vad jag kan komma fram till. De finns dock inte så många ställen som har de så de är nog ganska tufft att komma in och de är tydligen inte helt lätt att få jobb heller. :) Får se vad som händer.



Nja min spagat är inte så bra, jag kommer längre och längre ner men de är väldigt stelt. Men kommer ju ner i min split nu så de kanske kommer snart om jag lägger ner lika mycket tid på den. :)

Vilken söt blogg! :D tycker din goja är så söt! :) Hur gammal är han/hon?



Kram

Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Publicerad 2012-04-01 13:37:14

Glömde skriva att Carrot Butter Cleanser kommer från The Organic Pharmacy.

Berätta gärna om det var något du gillar eller om du hittar något annat bra! :-)

Postat av: Malin

Publicerad 2012-04-01 16:10:27

En läkare och en veterinär gör väl ungefär samma saker? :) Fast den ena på människa och den andra på djur. :P Men är lite osäker på vilket som "motsvarar" en djursjukskötare om de är undersköterska eller sjuksköterska. :) Spelar inte jättestor roll. Gillar kontakten med djur så. :)

Awe lite ju! :) Hade en jättecool grå jacko för några år sedan. Han pratade hela tiden! :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-04-01 21:35:38

Oj, jag vet ingen som flyttat så mycket som du på så kort tid! Hoppas att du trivs i den nya lägenheten! :) (Eller var det här ett aprilskämt? ;) )



Svar: Ja, det är som jag alltid hävdar: naturen överträffar kulturen! ;) Det är bra med mig! Jag har börjat plugga, det är roligt!

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild