Kropp och själ

leslita.blogg.se

Jobba med sig själv

Publicerad 2011-09-30 13:50:07 i Psykologi,

Sjukskriven, känns tråkigt men det ger mig en chans att jobba mer med mig själv. Det är ett bra tillfälle men jag vet inte riktigt hur. Har fått mycket studier gjort och vilat ut ordentligt. Men jag känner mig ofta väldigt rastlös. Är så van med ett helt annat tempo, jobba, plugga, träna, jobba, plugga, träna. Nu har jag helt plötsligt så mycket fritid som jag borde ta vara på. Eller hur?

Meditation

Så kom gärna med tips på vad?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-09-30 17:05:23

Läs en massa spännande böcker vettja!! Eller titta på filmer som The Secret, What the bleep do we know eller kanske en massa youtube-klipp med Abraham-Hicks. Eller låna ljudböcker. Eller börja måla! Eller skriv din livshistoria! Eller laga en massa mat :) Eller... meditera mera. Öva mindfulness. Skriv upp dina visioner och drömmar, gör en visionboard!! Lite sånt som jag gjorde när jag gick hemma... :)

Kram och ha det så bra!!!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-09-30 19:18:58

Ja, och det kanske var därför som du skadade dig så att du skulle ha tid att jobba med dig själv? Jag har inga syskon och var ensam mycket under min uppväxt, men det innebär att jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap. Många skulle döda för så mycket fritid!



Kram!

Postat av: Emelie Bäck, Cancerfonden

Publicerad 2011-09-30 20:06:45

Hej!

Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

Postat av: Tess

Publicerad 2011-10-01 08:08:39

Jamen gud vilken skillnad mot dott vanliga liv. Du verkar verkligen vara en superaktiv person i vanliga fall så detta är ju den raka motsatsen! Jag håller med i det som Jenny och maria skriver ovan. Använd tiden till att vara aktiv inåt! Finns en hel värld där inne också... ;) Kraaam och hoppas du är fit for fight snarare än du tror! Kram

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-10-01 22:36:55

Hej Lesly!!

Det var ett tag sen jag var in här på din blogg... Har haft mycket att göra och extremt lite energi, vilket är en taskig kombo!!! Men nu är jag här!! :P

Jag ska inte ge några goda råd - du har redan fått så många!! Vill bara säga "Krya på dig - fort"!! KRAM!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild