Kropp och själ

leslita.blogg.se

Stretch, split

Publicerad 2011-11-25 16:20:00 i Yoga och stretch,

I går skulle jag gå på OP men det fanns ingen elektriciteten i OP rummet. Så jag och Rebecca fick gå på stretch istället. Det var benstretch och jag har inte fått instruktörsledd PUSHANDE stretch på månader. Jag blev förvånad över mig själv hur långt jag kom ner i Straddle (*BILD*). Vi körde i par där ena personen håller emot och sen kommer tränaren med jämna mellanrum och flyttar ut/bak benen mer och mer. Jag tänkte på andningen och försökte att inte gråta haha. Det var ändå väldigt skönt på något sätt att våga och känna sina kroppsgränser. Innan när jag stretchat så får jag alltid ont i knäna, i ryggen... os.v osv. Men nu gjorde det bara (väldigt) ont där det skulle göra ont. Gick jätte bra med foten och med mina knän.

Sen gjorde vi höftböjarstreatch och spagat och massa roliga övningar. Och i dag känns det bra (alltså ingen muskelvärk) i benen trots att jag ville skrika och gråta och låg och kallsvettades i går. haha


Lite längre ner jämfört med i sommras. Men ändå en bra bit kvar.

NPS stretchkurser är amazing. Nelle vet precis vad hon gör och gör så att alla får ut det mesta och utvecklas fort. Rekomenderar denna kurs för alla som går poledance, någon annan dans, yogar eller bara vill ha en mjukare och rörligare kropp. Vem som helst får gå en streatch kurs på NPS.

♥Relaterade inlägg: Se min split och spagat här,

Om

Min profilbild