Kropp och själ

leslita.blogg.se

Saknar Samban

Publicerad 2011-03-09 17:36:50 i Dans & Annat,

Nu saknar jag samba lektionerna. Vi har upehåll för att tränaren och vissa ur den avancerade gruppen har åkt till Brasilien på Rio Karneval! Åh jag vill också. De åker vartannat år och jag funderar starkt på att lägga undan och följa med år 2013. Då kommer jag att vara grym på dansa också.

Men det kommer att vara lite karnevaler här i Stockholm i Maj månad och det ska bli jätte roligt. Vi ska sy egna dräkter och ha på oss. Så jag har kommit fram till att jag ska sälja min gammla samba dräkt. Den är dessutom i fel färger, vårt "lag" är gul-rött.

Längtar till karnevalerna och saknar träningarna. Vi har så otroligt kul, det är svettigt, tempo, skön musik, rörelseglädje och man bara skrattar hela tiden. Finns ingen annan träning där man skrattar så mycket samtidigt som man dansar. Det är fantastiskt :)


Samba de Souza
Bilden är från Samba de Souza´s Hemsida från en Karneval de var med och dansade i.

Visst är det en fin dräkt hon har på sig? :D Har ni varit på Karneval i Sthlm?
Berätta gärna...



♥ Samba de Souza Relaterat: Samba lektion 4, Samba lektion 2, Salsa & Samba video, Veckans träning, Dansat samba, Öppet hus med sambaskolor, Brazilian day 2010
♥ Tidigare inlägg om Latindance i Hällefors: Sambadrottning i TidningenSamba solo dansidag-ska-det-dansas-och-spelas

Dansensdag uppvisningDansensdag genrep, Dansgruppen i samarbete med musikgruppsamba steg 3, Premiär för Latin Dance gruppenSamba träning,Danca-stilar som ingår i min grupp, Dans Uppviningsbilder från 2009,

Kommentarer

Postat av: justtits

Publicerad 2011-03-09 18:33:16

ne jag förstår heller inte det. men de är väl dom som vill lägga i väldigt lite cc men mpste ändå ha bredden, o då blir de inte putiga. mkt o tänka på vad man ska välja för nåt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild