Kropp och själ

leslita.blogg.se

Att följa kompasset

Publicerad 2011-03-09 11:55:00 i Psykologi,

Att erkänna att även fel beslut, fel handlingar, fel tankar ledde en dit man är i dag är att erkänna livets komplexitet. Det är att erkänna livets planlöshet.

 

För det finns inga kartor, bara kompasser.

 

Att erkänna att det svarta, det sorgliga, det smärtsamma har tagit en dit man är i dag. Att ens lycka är resultatet av tidigare olycka. Det är en tröstande tanke, då den betyder att all smärta kan övergå till lycka.

 

 

Bridge

Du är den du är på grund av allt du gått igenom, eller? Behöver man gå igenom svårigheter för att kunna känna den äkta kontrasten mellan lycka och olycka? Lär man sig av att begå misstag?

 

Vad tror ni?

Kommentarer

Postat av: justtits

Publicerad 2011-03-09 16:03:47

profiler finns i olika bredd o projetion. om vi säger ett implantat är 12cm i bredd så ändras putet beroende på vilken profil du väljer, låg profil har minst projektion o ultra hög mest projetion, alltså volymen som går ut från kroppen.

här är en bild på hur de ser ut från sidan o framifrån :)



http://www.delmarplasticsurgeryblog.com/wp-content/uploads/2010/12/breast-implant-styles1.png

Postat av: Kjetil

Publicerad 2011-03-11 13:21:27

Det er misstag som får verden i utvekling. Hadde vi inte begått misstag hadde vi fortfarande varit i stenalderen och haft slaveriet. Derfor er det viktigt at akseptera sina misstag, for misstag betyder vekst och utvekling.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild