Kropp och själ

leslita.blogg.se

Live musik på träningen

Publicerad 2011-06-01 23:11:05 i Dans & Annat,

I dag var det första träningen på sommarträningarna. Jag ska ju inte gå sommarkursen eftersom att jag kommer missa så mycket. Men jag tänkte gå på två dropp in, första i dag och nästa onsdag. Så i dag hade vi en ordentlig genomgång av koreografin som vi ska uppträda med på karnevalerna. Koreografin är riktigt snygg och väldigt svår. Haha Men jag är ganska snabblärd så jag tror att det ska gå bra. Jag spelade in lite förra veckan som jag kan ha hemma och träna med.

Ja så vi hade vanlig träning med grundsteg nybörjarnivå första timmen, sen kom fortsättningsgruppen och vissa stannade som ska vara med på karnevalerna (jag) så började vi med koreografi i en timma.

Ja och sen så kom baterian (liveband på sambaspråk), de måste ju också öva på sin musik. Jätteduktiga på att spela. Så vi dansade till live trummor, Riktigt kul! :D. Det var lite nervöst, det känndes mer "som på riktigt".

Samba de Souza
Från Samba de Souzas hemsida

Det börjar närma sig nu, måste lära mig koreografin ordentligt. Ska bli så kul att dansa på karneval i Juni, (se nedräkning under profilbilden). I slutet av månaden ska vi prova dräkter som jag kommer få låna. Fast jag måste köpa egna skor. Samba de Souzas färger är rött och gult.

Har ni varit på karneval?

♥Samba dräkt till salu för 850kr *HÄR*

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2011-06-02 09:17:44

Ja, jag har hamnat i en samba quarneval en gång och jag blev helt gripen. Det var en fantastisk glädje. Härligt!

Postat av: Katariina

Publicerad 2011-06-02 09:19:20

Kul med karneval! Kommer den vara i Stockholm och när i så fall?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild