Kropp och själ

leslita.blogg.se

Den förbjudna dansen

Publicerad 2011-06-20 13:29:59 i Dans & Annat,

Samba eller Lambada sägs vara de förbjudna danserna. Båda lika vackra. Jag drömde inatt att det inte fanns någon dräckt kvar till mig när jag kom tillbaka till Stockholm. Min sambalärare sa "jaha ska du också vara med i Karnevalen?" Jag bara JA! :( Och så sa hon att det inte fanns några fler dräckter i rätt färger (rött/gult) och så fick jag en vit kläning istället för en två delad bikini. Men sen sa alla i laget att den var jättefin och alla blev avundsjuka på att jag hade fått en speciell dräckt. Så jag var ganska stolt med min unika dräckt. Men sen när jag vaknade så var jag inte lika nöjd. Tänk om det skulle hända?! :O

Nej men det går bra med Samban. Jag har tränat lite här i Trollhättan. Jag spelade in koreografin på senaste träningen, det var väldigt smart. Förresten måste jag bara säga att RIO filmen är helt underbar. Jag älskar samba och jag har alltid drömt om att ha en papegoja. Och kolla in flamingona, de dansar verkligen samba på riktigt :)





Har ni sett den?

Kommentarer

Postat av: Katariina

Publicerad 2011-06-21 10:28:29

Hej, ang. knäskadan som jag beskrev i mitt inlägg så är jag inte säker på att det är sk löparknä men alla tecken tyder på det. Egentligen borde jag kontakta en idrottsläkare för att få svar.



Nästa tisdag flyger jag till Miami på semester! Tre veckor ska jag vara där.Blir första gången i USA på riktigt. Sist var jag i NY på jobbresa och hann inte se eller göra mycket så det räknas inte. Ha en fin sommar!

Postat av: Linda

Publicerad 2011-06-21 22:17:44

Ja det är ju tur det finns både att köpa hem egen stång och rätt bra instruktions dvd: er. Gissar man får snabbare resultat om man har möjlighet att träna på studio med en irl tränare, men ja skyndar långsamt här. Ska testa fler statiska övningar, och hoppas på att bli starkare snart. =) Tack för tipset och lycka till med träningen!

Postat av: Eva

Publicerad 2011-06-22 08:25:03

Vilken härlig film! :-)

Önskar att jag kunde dansa Samba eller Lambada....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild