Kropp och själ

leslita.blogg.se

Bra start på det nya året?

Publicerad 2011-01-02 20:37:59 i Hälsonytt,

Hej hur har ni det? Jag mår sådär om jag ska vara ärlig, förkyld, mensvärk och har studier på hög att ta hand om. I dag är det i alla fall bättre än i går då förkylningen var värre plus att jag var lite bakis och väldigt trött.

Men för att inte klaga på Hälsan så är jag glad över att man får dricka extra mycket te utan att få dåligt samvete. Jag fick ju en tebryggare i julklapp. Och eftersom att mina föräldrar inte dricker löste så har jag inte kunnat testa den förrens nu när jag kommit hem till sthlm. Den är super! Går hur snabbt som helst och är enkel att använda. Man häller i vatten och fyller på med löste. Det står precis på hur många koppar det räcker till, sedan behöver man bara trycka på startknappen och vänta.

Och vips så har man gott nybryggt te :) Jag köpte Kobbs lust & fägring te som smakar mango bl.a. Och här har ni bild på tebryggaren som är i märket silver crest.



Så med lite te och ett hälsoplåster emot förkylningen så mår jag genast bättre. Hade blivit ännu gladare om ni kommeterar och skickar en liten hälsning till sjuka mig. God fortsättning på er!
Kobbs Lust & Fägring teKobbs lust & fägring te



♥Relaterade inlägg: Om hälsoplåstrena, Vin huskur, Kategorin huskurer & örter, Kategorin Alternativmedicin,
♥Länkar: halsoplaster.se,

Kommentarer

Postat av: Glenn

Publicerad 2011-01-02 22:22:12

Tack för teet, det var gott :-). Krya på dig och lycka till med tentan i helgen :-).

God fortsättning! Kram//Glenn

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-01-03 13:02:46

Krya på dej gums! ps. jag har lärt mig att gilla te men tar ett tag innan jag kan dricka:/ min tunga bränns så lätt höhö

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild