Kropp och själ

leslita.blogg.se

Att resa i drömmen

Publicerad 2011-01-10 10:00:00 i Andlighet,

Brukar ni drömma att ni färdas någonstans? Jag drömmer ofta att jag är på väg men jag hinner inte komma fram innan jag vaknar. I går natt hände det igen, jag drömmde att jag var på väg. Att resa utan mål betyder att man inte har någon inriktning än utan tar livet som det kommer. Vidare utifrån mitt drömlexikon om man färdas eller reser så betyder det:

"Vad du gör med ditt liv. Följaktigen ditt mål eller din riktning i livet, din personliga mognad inriktning. rörelse genom livet och åldrandeprocess. Våra känslor inför livet och dess berg- och dalbana, mål och destinationer, utmaningar och möjligheter; uppgifter vi började på, eller upplevelser vi har. Vi gör många småresor men framför allt handlar det om den stora resan genom liv och död "

-Ur boken Drömlexikon av Tony Crisp-


Jag tolkar det som att man är på väg att växa upp, mognas och förstå livet, hitta sin plats och veta sitt mål.

Är jag på väg någonstans tro? Kanske emot "vuxenvärlden"?



♥Mer om drömmar och drömtolkning under kategorin Andlighet.

Kommentarer

Postat av: Miss0 - mitt liv i Oslo

Publicerad 2011-01-10 12:48:56

sv; är grymt sugen på att prova poledancing men vette tusan om jag ens skulle orka hiva upp på stången hehe. Men det lär man väl sig vart efter. :)



Jag drömmer ofta om att jag är ute och reser utan att nån destination så det var kul att få se vad det kan betyda :) Jag är också intresserad av att kunna tyda drömmar :)



Allt bra med dig då?

Postat av: cilla

Publicerad 2011-01-10 20:30:30

allt bra med mig ;) jag drömmer ofta men glömmer dem så fort. ha det så gott, kramisar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild