Kropp och själ

leslita.blogg.se

Årsresumé 2010 (Del 2)

Publicerad 2011-01-05 09:00:00 i Vardag och nöje,



Jag tog min examen från Örebros Universitet, färdigutbildad Hälsoarbetare och spa konsulent. Det var mitt livs dag. Vi åt tre rätters på Gästgivaregården och så drack vi champange och åt frukt :)


Flyttade till Stockholm, Farsta.


Började jobba på Biyun Akademin i Solna och träffade Fan Xiulan dagligen.



Spanien tog guld i VM. Jag och Yasmin stod i mitten av rondellen på Sergels torg och ropade av glädje.

Konserthuset sthlm
Under Juli månad lärde jag känna Stockholm. Turistade runt såg kungaslottet, konserthuset (bilden), gamlastan, var på uteställen och lärde känna folk. Hade även mina föräldrar på besök :)

Men så blev det inte som jag tänkt, fick inte jobba kvar på Biyunakademin och min ekonomi höll inte så jag åkte till Trollhättan och var där i några veckor. På kortet fikar jag på strandgatan med Yasmin och Emma.




Firade min storebrossas födelsedag med smörgåstårta och så spelade vi pingis hela veckan. Badade i Sjölanda och bara njöt av sommaren. Sedan åkte jag tillbaka till Stockholm.

Pride
Och gick på Pride festivalen (Gay) Och det var verkligen bästa dagen det året. Jag har alldig velat gå på det. Shit vad kul vi hade. Jag och Camilla gick även ut och festade på kvällen :)


Var även en sväng i Hällefors och skrev en tenta. Bodde hos Mathilda(vänster) och Camilla(höger) som gick i Latin dance mix. Martine i mitten. Här på kortet var vi ute och plockade svamp.


Började studera på Södertörns Högskola i Stockholm, blev antagen till journalistik programmet. Här har jag en fotokurs.


Den 5 september var det min födelsedag och då var det också "The Brazilian day" på Kungsträdgården så jag åkte dit och kollade på lite dans uppvisning :)


Jenny från min spa klass var på besök och vi var på Harmoni expo mässan

Poledance Leslita
Började dansa Poledance (snygg vinkel?)


Sedan var det Halloween fest hos Glenn i Tumba med utgång.


Praktiserade på Uddevalla Posten och fick mina första artiklar publicerade. Bodde i Trollhättan och Träffade Martina som jag inte hade sett på flera år. Det var riktigt trevligt :)

Ja och december har jag ju nyligen bloggat om. Jul och nyår i Trollhättan/Göteborg/Stenungsud.

Vilka var era höjdpunkter år 2010?


Se del 1 *HÄR*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild