Kropp och själ

leslita.blogg.se

Träning [video]

Publicerad 2011-12-12 00:27:19 i Poledance,

Hej på er, denna helgen har varit väldigt lugn. Jag har pluggat, haft filmkväll med killen och i dag tränade jag lite på NPS. Jag kände mig ovanligt vig, det var roligt. Spagaten satt fint med båda benen fram, min straddel och split gjorde inte så ont utan kände ganska bekväm. Sen gjorde jag lite övningar för att mjuka upp ryggen och höfterna. "Fot-på-huvudet-trick" kan vi kalla den :P.



Nästa mål är en fin arabesque och swan. Men först ska denna bli bättre, måste öva balans så att jag kan ta tag i foten med båda händerna när jag står upp. I cocon kan jag det.

Så jag sattsade på att göra många trick som kräver mjuk rygg. Cocon gick superbra, önska jag hade tagit kort. Gjorde även brassmonkey som jag inte testat sen innan fotskadan. Har inte känt mig stark nog i överkroppen för att våga. Men i dag gick det. Sen testade jag även två nya trick Jade som jag gjorde en gång med Rebecka fast med en annan ingång. Och så visade Zenia i dag hur man gör Jade från scorpion. Och så vissade Emma The lover. Ska öva lite till på dem så tar jag kort sen.


Och just nu är jag, hemma nytränad, nyduchad, nya sängkläder och sovmorgon i morgon. Underbart!


♥Bilder på tricken: Cocon, Brassmonkey, Jade,

Kommentarer

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-12-12 15:15:00

Snyggt! Jag måste åxo träna på den, men jag måste fuska med ett hopprep för jag får inte runt armen annars :P Det får bli efter intensivkursen, den är tillräckligt nu :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild