Kropp och själ

leslita.blogg.se

Hårlängd

Publicerad 2011-12-12 22:31:55 i Hårvård,

Hej på er! I dag har jag varit och julhandlat det sista. Alla julklappar är nerpackade. Blev generöst i år och lite dyrt men det är det värt. Tycker att det är så roligt att ge julklappar. Tog kort på mitt hår i går efter duschen. Tänkte passa på att visa för jag ska toppa det snart, innan jul hade jag tänkt. Inte för att jag vill utan för att det behövs.



Här är det alltså blött och jag har använt Ricinoljan ca 5 gånger. Jag känner själv att det har växt och blivit tjockare, men vet inte hur mycket det syns. Jämför själva med före bilden *HÄR*.

I dag har jag inte så mycket mer att blogga om, min dermal anchor bling bling lossnade, var på piercingstudion i dag men han bad mig komma tillbaka på onsdag när deras beställning kommer. Ser väldigt fult ut nu. Min derma anchor sitter alltså kvar i huden, det är bara själva pärlan som lossnad från klistret m ni förstår. Inte snyggt. Men jag ska fortsätta plugga inför medicin tentan nu. Kram på er!



Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-12-12 23:03:53

Men WOW!!! Det ser verkligen längre och tjockare ut!!! På den korta tiden!! Tror du att det är på grund av ricinoljan??

Du skrev i det andra inlägget där du fotat ditt hår att det blivit trassligare och att du får tovor i nacken; precis så har mitt hår också blivit!! Fattar inte varför!! Trodde först att det berodde på att jag inte toppat håret på länge, så jag gjorde det - men inte 17 hjälpte det!! Mysko...!! Säg till om du kommer på vad det kan bero på, för det är inget kul med hår som bara tovar sig!!

KRAM!!

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-12-12 23:24:39

SVART TILL ANNELI



Tackar! Glad jag blir. Jag vet inte om det är ricinen eller bara tillfällighet men det hade slutat växa och när jag började med ricin så började håret växa igen.



Ja dock blir det fortfarande trassligt. Det är pga ricinoljan! För jag testade att duscha utan ricin och då var det inte lika trassligt så det måste vara det. Annars brukar det ha med o göra att håret är slitet/tort och behöver toppas, men konstigt att det inte hjälpte för dig. Ska också toppa som sagt, får se hur det blir då. Testa något återfuktande är enda tipset jag har just nu.



KRAM



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild