Kropp och själ

leslita.blogg.se

Samba Karneval 2011 Nyköping

Publicerad 2011-08-08 12:37:08 i Dans & Annat,

I lördags var jag i Nyköping på Karneval. Jag hade samma bikinidelar med annourlunda krona och vingar. Så här såg jag ut. Det var riktigt roligt. Tyckte bättre om Nyköping jämfört med Valdemarksvik. Det var mycket mera folk och så var paradvägen längre. Sedan var det en riktig scen. Förra gången var det bara en markyta mitt på torget. Men nu fick man verkligen glänsa på scenen då det var mer organiserat så att alla syndes :)

Samba Karneval 2011 Nyköping

Samba Karneval 2011 Nyköping

Vad tycker ni är finast? Jag tror att jag gillar den vänstra kronan mer och röda vingar. Ska se om jag kan få ha det nästa gång. Som kommer att vara midnattsloppet på lördag här i Stockholm. Kommer ni och kollar på då?

Nu ska jag iväg och möta upp min kompis som kommer från Göteborg för att vara med på fashionweek som vi ska hänga på i veckan. Det är i Kungsan. Kanske ses vi där?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-08 22:27:02

Du är hur fin som helst!!! Jag älskar de röda vingarna!!! Ramar in dig så bra med den färgen! :) hoppas att du får det fantastiskt på både midnattsloppet och fashionweek! Gud vad jag saknar Stockholm och allt som händer där! Kraaam

Postat av: Liselotte

Publicerad 2011-08-10 00:21:53

Jag gillade också de röda vingarna mest :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild