Kropp och själ

leslita.blogg.se

Fashionweek dag 1

Publicerad 2011-08-10 00:13:42 i smink och hudvård,

Hej, i dag har varit en lång dag. Jag följde med min kompis till Fashionweek för att kolla läget och då fick jag genast ett backstagekort som det stod volontär på. Så jag hamnade mitt i allt! Det har varit grymt roligt på Berns. I morse fick jag stryka massa vackra plagg till visningen, det tog två timmar fast än vi var flera.

Sen fick jag vara med på en visning av TLF. Där fick jag ansvaret att vara "påklädare" till en modell. Det var väldigt högt tempo, man fick springa efter med plaggen. Jag stog precis bakom kuliserna för vissa modeller skulle ha nya plagg över sin outfit. Då hann de inte ens gå till omklädningsrummet några meter bort.

Makeup och smink rummet
Fashionweek 2011 Sthlm

Streaming görs av en volontär
Fashionweek 2011 Sthlm

Fashionweek 2011 Sthlm

Två modeller färdiga för visning
Fashionweek 2011 Sthlm

Fashionweek 2011 Sthlm

Sen var jag även med på Ida Sjöstedts visning där jag fick vara påklädare till en modell. Spelade in en video som jag tänkte ladda upp. Det var en riktigt fin kollektion. Jag gillade kläderna starkt.

Imorgon blir det mer jobb. Börjar 7-17 och sen sambaträning inför helgens uppvisning :)

Kommentarer

Postat av: Clara

Publicerad 2011-08-10 01:06:25

Men guud, vad kul lesly! du har så mycket för dig! hur hamnade du där egenligen, vad skulle din kompis göra?

Postat av: Natta

Publicerad 2011-10-09 00:06:02

Shit va roligt! Jag har alltid velat jobba som volontär på modeveckan men har fått för mig att det är bara Beckmans-elever som får göra det? Gick din kompis på Beckmans eller? Har du några andra tips på hur man kanske kan få jobba som volontär tills nästa gång?

Superfin blogg! Du är så himla vacker



/N

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-10-11 12:44:25

Aa det är oftast bara Beckmans elever, textilhögskolan i Borås som får volontärplatser. Min kompis är Makeup artist och har arbetat tillsammans med en designer innan hon blev stor så hon bad Emilie (min kompis) att komma och hjälpa. Och jag hängde bara på :) Det var nog mest tur och att det var så stressigt att de inte hade någon koll som gjorde att jag fick vara med hehe...



Roligt att du hittade min blogg, hoppas att du kommer tillbaka :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild