Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pendelmagi och boende

Publicerad 2011-04-25 08:00:00 i Andlighet,

God morgon, nu drar jag till jobbet. Publicerar ett inlägg från förra veckan.

Jag frågade min nya pendel var jag bör bo. Jag började med att rena den med alla elementen och sen balanserade jag upp mina chakran. Så att vi lär känna varandra. Denna pendeln ger utslag på helt andra sätt än min andra. De flesta brukar vara ganska lika men denna pandlade lodrätt för svar JA och snurrade medurs betyder NEJ och slutligen svarar den JAG VET INTE genom att pendla vågrätt.

Pendling

Jag ställde frågan, kan jag trivas om jag bor här? Och så höll jag pendeln över kartor och sl linjer. Svaret den gav mig blev JA på följade ställen:
  • Huddinge
  • Tullinge
  • Högdalen
  • Centralt
  • Bredäng
  • Älvsjö

Mina egna reflektioner: Pendeln svarade "jag vet inte" på ganska många ställen så det var inte helt klockrent alltid. Jag blev lite förvånad över att den sa nej till allt på farstalinjen som jag har letat mest på. Typ Gubbängen, Hökarängen, farsta centrum och strand m.m Sen var det också ett tydligt nej på Tumba och även Flemingsberg som jag har varit inne på mycket. Man ska ju inte göra alla val utifrån pendeln heller. Hittar jag något bra i Tumba så och det känns rätt så flyttar jag dit. Alla dessa ställen som pendeln sa JA till i punktlistan ligger nära Södertörns Högskola så det passar ju bra med pendelavstånd :D

Vad tror ni? Någon som har en etta att hyra ut förresten?

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2011-06-04 10:34:10

Vet du, det där är jag väldigt skeptisk mot. Jag har hållit på med pendel och pekare och sånt tidigare, men faktiskt lagt av med det. Just eftersom jag märkte att man kunde få så tvetydiga svar. Och att två personer som pendlade eller använde pekare kunde få olika svar på samma sak.

Just när det gäller boende så försökte jag också testa fram det på olika sätt, men det blev bara fel. Jag letade i två års tid. Men när jag till slut "hittade rätt" så skippade jag allt det där utan gick bara på magkänslan - och det blev perfekt! Jag har aldrig trivts så bra i mitt hem som nu.

Jag känner till alla de där platserna du fått ja på och det är kanske därför jag är lite tveksam också. Om jag var du skulle jag skippat pendeln och istället besökt platserna ett par gånger och känt in dem. Sånt tror jag ger mer än att pendla på håll. Likaså att man kollar upp vad som är på gång i området; byggplaner och så. Lycka till med letandet! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild