Kropp och själ

leslita.blogg.se

Kanalisering med Moder jord

Publicerad 2011-04-27 13:50:20 i Andlighet,

I dag ska jag på en kanalisering med Maria. Det är genom moder jord nätverket som vi fått biljetter till att få medverka. Så här stod det:

"Under kvällen kanaliserar mediet Maria Bertram ett budskap till mänskligheten från Gudomliga Medvetandet, samtidigt som hon genomför en energiöverföring av medvetandehöjande energier till alla i publiken. Budskapet kommer att handla om den Gudomliga Människan och Jordens och mänsklighetens inträde i den Nya Andliga Tidsåldern"

Det ska bli spännande och framförallt avslappanande och inspirerande (hoppas jag på. Så just nu sitter jag på lektion. Vi håller på göra en mall till vår tidning hur layouten ska se ut. Det blir nog riktigt bra det här. Och så fort artikeln om Kefir publicerats så hamnar den här på bloggen under fliken Journalistik--> publicerade artiklar. Så ska ni få läsa.

Moder jord



I går hade jag en väldigt inspirerande dag. Jag träffade Marre, vi satt på ett fik och umgicks i 3 timmar. Jag lade tarotkort på henne. Hon ville ha lite vägledning och hade frågor. Det är alltid intressant att höra vad korten har att säga och förmedla det vidare. Så vi hade jätte trevligt och satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Kärlek, livet, psykologi och böcker. 


Ljus, kraft och kärlek

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2011-07-11 19:44:08

Hur var den här kanaliseringsmötet? :)

Låter spännande! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild