Kropp och själ

leslita.blogg.se

Hur kommer min dag att se ut?

Publicerad 2010-09-28 10:38:23 i Andlighet,

Hur kommer min dag att se ut? Det var det jag frågade min tarotsamling i dag. Och de svarade så här:
  1. Ängslan (5 i brickor)
  2. Konsten (XIV)
  3. Styrka (9 i Stavar)
Kortens betydelser:
1. Kortet ängslan antyder att jag har nått som jag behöver reda ut och att jag nu är redo att se min situation som den är.
2. Konsten är med i stora arkanan och har romerska siffran XIV. Det kortet betyder att det är en utmaning att se inåt. "I denna fas då motsatser förenas och inga påverkningar utifrån finns"
3. Styrka. Det är i dag jag kommer att inse att jag har en styrka. Detta kortet handlar lite om rädsla och att våga.

Tarot kort Alaister Crowley

Mina egna tolkningar:
Ja det var spännande det här. Jag kopplar ihop det att det är något som stör mig i koncentrationen att vilja och orka. Kanske är det skolan eller hitta lägenhet. Jag borde meditera och lyssna inåt vad jag verkligen känner och vill säger "kosten". Och det kan stämma för jag känner en liten osäkerhet på ifall jag vågar satsa på det här. Ifall jag klarar av att kämpa mig igenom 3 års studier igen. Men jag får inte påverkas utifrån (te.x att det är svårt, långt och konkurransen). Men jo det är nog precis som sista kortet säger att jag har styrkan och viljan men har inte insett det än. Har inte hittat den än. Och jag måste öppna ögonen och se hur allt ser ut nu, vart vill jag bo?, med vem, vill jag bli journalist? vill jag jobba samtidigt? Men så jag tolkar det som kan vara bra för er att förstå är att kortet ängslan är dåtid och framsteget jag tagit i dag, kortet styrka är hindret och konsten är hur jag ska få ihop det och handlingen som leder till att hindret försvinner.

Tror ni på tarot? Vad tror ni om den här slutsatsen? Kommer min dag att bli bra :)

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-09-28 13:33:33

Spännande! Jag tror du klarar utbildningen hur bra som helst, om det verkligen är vad du vill. Men ibland är det inte lätt att veta :) Hoppas du får en bra dag i alla fall, kram

Postat av: Freja [Fotoblogg]

Publicerad 2010-09-28 16:05:10

Jag visst är han inte bara föör söt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild