Kropp och själ

leslita.blogg.se

Chiles Nationaldag och news

Publicerad 2010-09-18 09:36:47 i

I dag är det Chiles Nationaldag! Ingen aning om vad som händer i Sthlm, men kanske något kul. Ska jobba på Selma city Spa+ 11-16:15 i dag så jag får se efter det.

I dag tillägnar jag detta inlägg till de stackars Chilenarna som inte kan fira nationaldagen med sin familj.
Vet inte om ni har hört om det men det är 33 personer som är fast i en guld och koppargruva i norra Chile. De har varit där i 43 dagar nu. Galet. Mat och nikotintuggummi skickas ner varje dag. Det är tillockmed en man som har fått bilder nerskickade från sin bebis som föddes som han förstås inte kunde vara med vid förlossningen och som han inte heller har träffat än. De har även fått kommunikationsverktyg och alla bekräftar att de mår bra där 400 meter under ytan. A-planen att borra ett håll misslyckades i torsdags. En B-plan håller på att planeras och ledaren intygar att det är goda chanser att alla kommer upp oskadda. Chilenska myndigheter räknar på att det kommer ta 4 månader. Vi hoppas.

Chilenare fast i gruva

Tror ni det kommer att gå bra för dem? Vet du något event kring Chile idag?

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-09-18 13:03:14

Det kan inte vara lätt för gruvarbetarna och deras familjer!! Hoppas verkligen att de får all hjälp de behöver och att det går bra för allihopa!!



Här kommer svar på din kommentar på min blogg:

Hur det går med allt...? Tja, inte så där himla bra, tyvärr. Jag mår inget bra - sover dåligt p g a hjärtklappningarna och stress, och är supertrött på dagarna. Och jag som var så glad att jag blivit piggare av Kyäni Sunrise som jag dricker varje dag...! Men nu käns det som att det är påväg tillbaka till så som det var INNAN jag började med Kyäni. Suck Så hur det skulle vara UTAN Kyäni törs jag inte tänka på! Men inget varar för evigt - rätt vad det är så vänder det till det bättre igen, det är bara att hålla i och hålla ut!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild