Kropp och själ

leslita.blogg.se

Ett litet personligt inlägg

Publicerad 2010-03-18 21:43:57 i Vardag och nöje,

Hej hej. Idag har jag kommit hem från min "pausvecka" Varit i Sjuntorp utanför Trollhättan hos mina föräldrar. Vi var en sväng på Överby och även i Gbg marknad. Jag gillar marknader. Att fynda små roliga grejer. Dessutom finns det märkes grejer och elektronikpsylar också för den som vill ha ett billigare pris. Men det är mest själva känslan jag gillar med utlännds mat och musik och alla pratar olika språk och är glada. Sedan har vi ätit pizza och min lillebror gillade verkligen sina hermatisstenar som jag gav han (Länk). Han lekte med magneterna hela tiden så länge jag var där. Det gjorde vi alla, haha jag har en ganska barnslig familj. Sedan var jag på jobbintervju i gbg angående ett sommarjobb på Öland men jag har funderat lite och det var alldeles för lite betalt så jag är nog inte intreserad av det jobbet längre. Man ska inte nöja sig med första bästa. Sedan har jag varit med min pojkvän och hans kisse katt, det var lugnt och mysigt med massa film och glass :) Hans bror fyllde år så det blev lite födelsedagsfirande.

Champange. mouserat vin

Mina föräldrar har köppt en ny ännu större Tv tror den är 40tum och den dem hade innan där var 32tum som nu hänger i deras sovrum :P Så vi drack lite champange och åt gott framför Tven.

Tårta med kaffe och chokladmouse och maräng
Tårta med kaffe/chokladmouse och maräng. Tyckte inte om den men ganska fin iaf.

Brunnsparken i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg, lägg märke till Fågeln i mitten på första kortet.

Västerås

Till sist idag var jag en snabb sväng på ett ärende i Västerås. Vacker stad. Hade velat se mer av den, men det han jag inte. Mötet tog längre tid än väntat. Men det var nödvändigt. Mitt i centrum finns en hög skyskrapa och stora byggnader i glas. Sedan gick jag förbi konserthuset där dem har "guldstänk" en stor prisutdelning just denna dagen så vaken hade klätt upp sig gammaldaxt snyggt. Kolla in Bilddagboken där fler bilder kommer.


Kanske inte den hälsosammaste veckan inom mat och dryck väg eller träning men det är nyttigt att få träffa sina nära och kära. Det mår man bra av :)

Kommentarer

Postat av: nina

Publicerad 2010-03-18 23:28:51

sv; jo men det blev som hjärtstopp ett tag då man såg det som stod ;DD

haha, han har ju typ babyface ;) men lite äldre kanske ;D

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-19 17:48:17

Hej igen!

Nja, skönhetssalong och skönhetssalong. Är väldigt intresserad av idrott och träning också, jobbar extra på ett gym här i umeå och suger åt mig allt som handlar om träning och hälsa som en svamp. :)

Det tråkiga är att av det som vi läst är det ytterst lite som är såpass mycket att det går att söka jobb på. T.ex så blir vi ju varken gyminstruktörer, gruppträningsinstruktörer (för de flesta pass krävs utbildning), kostrådgivare eller något liknande.

Tycker alla ämnen varit roliga att läsa, men den hårda smällen av verkligheten och vad som arbetsgivare tycker är intresant och inte damp ner rätt sent för mig. Så för någon som inte vet vad de vill riktigt och som bara vill läsa på universitetet bara för att är ju utbildningen toppenbra. Men jag gick och trodde, efter falsk marknadsföring, att jag skulle kunna söka jobb som gyminstruktör, kostrådgivare, massör, spaterapeut osv. NAIVT är bara förordet! :)



Men härligt att höra att du är nöjd med din utbildning! :)

/Hanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild