Kropp och själ

leslita.blogg.se

En falsk Naturläkare lurade flera cancersjuka

Publicerad 2010-06-09 05:50:45 i Alternativmedicin,

En Naturläkare lurade patienter att ta hans dyra medicin som skulle bota dem från olika åkommor bl.a. Cancer. Hans "exklusiva" läkemedel bestod av vitkål, basilika och musselolja. Sedan skriver också aftonbladet att han har lurat patienter om deras hälsa och påstått att de var dödligt sjuka med lite tid kvar att leva för att påskynda betalning och medicin. Han har också utnyttjat flera tillfällen vid undersökningar och bett sina kvinnliga patienter klä av sig mer än nödvändigt. "Naturläkaren" fick en 51årig kvinna att sluta med sin cancerbehandling då han påstod att sjukvården förgiftade henne. Ett år efter dog kvinnan.

Denna man har ingen utbildning som varken läkare eller som naturterapeut. Han nekar anklagelserna han fått mot sig. Han åtalas för 12 fall och flera sexuallbrott. Personen är dömd till 3.5 års fängelse och stora summor i skadestånd.

Vitkål Musselolja Basilika
Man blir så himla irriterad när man hör sånt här om personer som lovar ut mirakelkurer och säger sig kunna bota cancer. Även om personen varit en naturläkare så finns det lagar som säger att man inte får behandla cancersjuka, barn, tandvård o.s.v. Det är just såna här personer som har förstört förtroendet för alternativ och komplementär medicin. Det är på grund av personer som han som fler blir skeptiska och överväger att gå till en naturläkare. Tyvärr finns det såna här människor, så läs på ordenligt om verksamheten och be personen försäkra sig om sin titel och utbildning innan du betalar tusentals kronor för någon falskt.

Vad tycker ni? Visst är det iriterande?

♥Källa: Aftonbladet, Expressen,    

Kommentarer

Postat av: Qbrium

Publicerad 2011-10-17 23:38:38

vad skrämmande! Inte undra på att folk tyr sig till kända, kemiska produkter och hälsocentraler...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild