Kropp och själ

leslita.blogg.se

Första dagen på jobbet imorgon :)

Publicerad 2010-07-01 01:17:46 i Vardag och nöje,

Tänkte först berätta lite om vad jag haft för mig. Idag träffade jag en kompis, vi träffades på jobbintervjun (ang jobba ombord) första gången. Så han är väldigt trevlig och vi jobbar ju inom samma bransch. Jag som massör och spa konsulent och han som massör och PT. Vi promenerade runt mot gröna lund som jag fick se utifrån för första gången och fikade på Josefina vid djurgården (http://www.josefina.nu/) och åkte sedan till Östermalm där han visade runt mig, bra ställen och så fick jag träffa lite folk han jobbat med och kände. Det var trevligt.

Josefina Restaurang (fast vi satt vid uteserveringen som var mer somrigt inredd)
Josefina restaurang
Yepp och imorgon börjar jag jobba. Det är fortfarande inte helt klart i spa avdelningen men jag har ett annat behandlingsrum så länge så det blir nog bra. Det är bara att komma dit. Biyun akademin hälsocentret i västra skogen Solna (se fliken). Boka lite spa behandlingar eller bara titta förbi i butiken och säga hej :) Det känns spännande och se hur långt dem har kommit och vilka gäster och medlemmar som hänger där.
Jag hoppas att allt kommer att gå bra, har ju varit där lite innan på öppnings premiären så jag har iaf träffat personalen och sett lokalerna. Nu måste jag sova. God natt! Lämna gärna en kommentar.

Kolla in bilderna och sommarprogrammet:

♥Relaterade tidigare inlägg: Aktiviteter BiyuncentretBilder ifrån Öppningspremiären,

Vägen till drömjobbetMitt nya jobb+event,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild