Kropp och själ

leslita.blogg.se

DansCenter i Sthlm

Publicerad 2010-06-27 19:11:10 i Dans & Annat,

Det är så svårt att välja vad jag vill träna. Jag kollade in F&S och SATS som jag berättade om finns i Farsta. SATS är alldeles för dyrt. Friskis & Svettis var väll helt ok. De har yoga, aerobics, step och afrodance som kan vara roligt. Jag vet inte om jag ska fortsätta med nått jag kan och vet är roligt eller om jag ska börja i nått helt nytt. T.ex. Samba och Yoga är ju det bästa jag vet. Sedan blir man sugen på att pröva poledance och andra dansformer. I somras gick jag en workshop i Dancehall dance och de var verkligen min grej kändes det som.

Råsa balletskor
Det var då jag hittade Danscenter på Internet. Man kan köpa ett terminskort och gå allt!! Finns ca 200 danskurser och ca 40 lärare som nästa alla utbildat sig utomlands och varit med på stora föreställningar och koreograferat kändisar. Alltså riktigt duktiga danslärare. Av danscentrets kurser skulle jag (i första hand) välja att gå på:
  1. Salsa Fusion
  2. Yoga
  3. Dancehall
  4. Akrobatik
  5. Balett
Sedan finns jazzfunk, afrikansk och allt du kan tänka dig. Ända problemet är att det är nog det dyraste stället i Sverige (och bästa). Dessutom har de semester stängt just nu så jag får fundera lite på det så länge.

Hur mycket är du beredd att lägga ut för träning? Vad tränar du för något?

Läs gärna tidigare inlägg om Dans: Träningsanläggningar i FarstaSamba solodansenidag-ska-det-dansas-och-spelas

Dansensdag uppvisningDansensdag genrep, Dansgruppen i samarbete med musikgruppsamba steg 3Mina bilder på Karneval kläderPremiär för Latin Dance gruppenSamba träning,Danca-stilar som ingår i min grupp,


Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-06-28 08:51:13

Om jag dansat tre gånger i veckan hade jag nog kunnat lägga en 500 spänn i månaden. Men visst, kanske mer om det är riktigt bra där, vilket det förmodligen är :-)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2010-06-28 14:54:51

Sv Pernilla: Hejsan! Jo är det någon man verkligen gillar och ifall man går ofta så är det nog värt det i slut ändan :) Vad tränar/ dansar du?



Hälsningar Leslita

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-06-29 22:27:41

Jag har gratis motion, joggar i skogen :-) Älskar att dansa och har testat samba och salsa, men inte fortsatt med det, vilket är synd för samban var verkligen nåt för mig, har så rörliga höfter :-)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2010-07-08 00:20:29

Ja precis men det är ju jätte smart speciellt på sommaren så kan man göra sånt. Åka inlines också t.ex.

Jag höll också på med Samba när jag dansade som mest. :D Det är riktigt roligt. Jag hade tänkt fortsätta med det här i Sthlm för danscentret verkar för dyrt just nu :p



Lycka till med träningen och sorry för ett sent svar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild