Kropp och själ

leslita.blogg.se

Hår produkter

Publicerad 2010-08-20 14:27:15 i Hårvård,

Jag har haft lite jobbiga hårdagar senaste veckan. Jag trodde att det var från att jag färgade håret Rödbrunt. Hårfärg är ju starka kemikalier som inte år så bra för håret. Men jag ville ändå fräscha upp håret då färgen var ojämn. Och dessutom är min mamma bäst på att hantera mitt hår. Frisörer tar timmar på sig att sprida ut färgen. Iaf jag blev jätte nöjd med färgen men det känns torrt och ostyrligt. Då funderade jag över ifall jag skulle byta balsam och kollade igenom checklistan.

Naturelle Balsam gammal förpackning
Plötsligt inser jag att mitt balsam Apoliva innehåller Dimethicone som är en silikon. Inte bra för håret alls! Så nu måste jag hitta en annan balsam och börja om med No poo metoden. Naturelle´s balsam har jag använt förut som jag tycker om. Nu har produkterna även bytt design på flaskorna.
Naturelle Balsam ny förpackning
Så här ser flaskorna ut nu. Ja så kan det gå ifall man inte kollar checklistan ordentligt. Intressant att jag märkte av det i mitt hår att något inte stämmde.

Nu ska jag hänga upp kläder som jag tvättat innan min kompis kommer. Vi ska plugga fysiologi och öva lite massage på varandra. Det ska bli trevligt. Ni får ha en bra dag så ses vi senare i ett nytt inlägg.

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-08-20 20:57:34

Naturelles balsam brukar jag också använda, men helst vill jag bara ha "hälsokostkvalité" på allt jag tvättar och smörjer mig med! Men det är inte alltid jag kan ta mig råd med det...!

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-08-20 21:56:24

Svar på din kommentar på min blogg: Det bästa är att inte ha några förväntningar utan bara vara öppen för vad som kommer - eller inte kommer! Den ena gången behöver inte vara den andra lik så den attityden är bra att ha även vid ev kommande healingtillfällen!



Smultrondoft... Mmmm....! Den måste jag prova!! :D



Ha en fin kväll/natt du med!! KRAM!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild